12.1.11

Tempat Paling Menarik Port Dickson Resort Hotel Apartment Chalet...

Memang berlambak condominium kat Port Dickson Resort hotel chalet ni. Tapi aku boleh cakap yang ada kualiti baik cuma - Tiara beach, Sri Bulan. Sederhana baik - avilion Glory beach, Corus, Tg Tuan chalet. Sikit baik - Sunshine bay (sekarang Andaman apa entah), Mayang sari. Baik jangan pergi - PD Marina, PD Perdana, Cocobay. Percaya la cakap aku, aku dok PD dah 10 tahun. 

Kemang Indah tak pernah aku stay sana tapi kalau ikut review customer kat internet, rata2 tak puas hati.
Kalau dah beli timeshare apa nak buat, guna sajalah. Tapi kalau saja2 nak gi apartment ni, cuba2lah elakkan melainkan kita tak berkesah dengan taste & kualiti ...
Nak murah try saya di Legend Water.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?
Bro..sy nak organise family day utk 100 org lebih kurang (40 bilik)tlg pm sy package yg menarik dan activiti yg ada semasa disana,,detail as below:_
Telematch
Games etc
karoeka
meeting room sal ada activiti juga kat meeting room

agent/resort lain juga dialu-alukan utk offer package menarik


There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...