13.3.11

Perlawanan Bola Sepak Olimpik Malaysia 2012

PETALING JAYA 8 Mac – Persatuan Bola Sepak Malaysia 2011 (FAM) yakin skuad bawah 23 tahun kebangsaan mampu mencipta kemenangan pada jadual lengkap keputusan bermain perlawanan kedua kelayakan Perlawanan Olimpik di Lahore radio, Pakistan esok. Pemain seperti Mohd Safee Mohd Sali dan isteri Pelita Jaya Indonesia ada facebook dan penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat blog dengan girlfriend yang pernah diminati Manchester United pun bersama.

Timbalan Presiden FAM, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah berkata, ini berdasarkan kemampuan skuad bimbingan Ong Kim Swee membuktikan beberapa kejayaan sebelum ini.

"Saya harap mereka dapat pertahankan jaringan dan memperolehi kemenangan di sana,” katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Sementara itu, Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata, jika Skuad Harimau Muda menang perlawanan peringkat itu, ia memberi makna bagi masa depan bola sepak negara.
Pihak Astro Arena (Saluran 801) apple ingin memohon maaf di atas pembatalan dan masalah yang tidak dapat di elakkan ini di saat-saat akhir memandangkan informasi mengenai masalah ini hanya di maklumkan pada kami beberapa minit yang lalu.

Untuk makluman anda, Pakistan TV mempunyai masalah menghantar insyarat siaran langsung kerana tidak mempunyai segmen satelit bagi membolehkan insyarat transmisi ke Malaysia. Jangan lupa nanti lawan vs antara India, Kuwait, Hongkong, Iran, Jordan, Oman, Indonesia, Myanmar, Bangladesh, Yemen, Korea Selatan, Jepun, Kyrgystan, Turmenistan, Singapura dan lain-lain.

Pihak kami cuba menghubungi beberapa pihak untuk bantuan dari segi teknikal ini termasuk menghubungi pihak Telekom dan juga Eurovision .

Namun masalah teknikal ini masih tidak dapat diatasi atas sebab format isyarat transmisi Pakistan TV jay chou tidak disokong oleh mana-mana satelit yang masih mempunyai kekosongan slot.

Sekali lagi pihak Astro Arena ingin memohon maaf atas kesulitan yang tidak dapat dielakkan

Keputusan terbaru terkini live secara siaran langsung online internet streaming boleh lihat sini http://www.flashscores.co.uk/football/olympic-games/

P.S Jika anda rasa ia telah banyak membantu anda, mungkin anda boleh memberi seberapa banyak sumbangan ikhlas yang mampu untuk membantu seorang warga tua yang perlukan modal mengurangkan  beban untuk perubatan penyakit kencing manis dan sakit jantung dengan bank in ke akaun HSBC 302-005848-001 atas nama pn Fauziah Nasir segera. Terima kasih dan semoga anda di rahmati tuhan.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...