31.12.10

Mari Melawat Bandar Puchong...

Petang tadi sambil buat keja tiba2 ada sesorang tengah fly heli.....apa lagi berhenti keta tepi jln perhatikan dari jauh sambil keluarkan senapang untuk menembak...
boleh tahan field ni besarnya, cukup untuk kaki heli rent house in jaya dan kapal ep, kalau dpt dibersihkan lagi kawasan Bandar Puchong, memang cun jaya utama puteri food....namun pemandangan yg cantik menghadap bukit dan byk pokok2 meredupkan flyers...
tu la...rumput baru potong tuhh..sebelum ni lalang tinggi la jugak..sblm ni aku fly sorang2 kat tengah tu...pastu saja try post kat forum site tu...skali bro rizal lak join...tu yg ader kaki sket tu...nak pulak smalam dah tebas...nampak lapang jugak la...senang sket nak fly...

Tudung Ariani Online Murah Terbaru

Busana indah my sara
kini dibuka di kampung seri bunian , pontian (batu 33)
jalan shortcut ke kukup pontian. Kedai kami disebelah warung soto kampung seri bunian.

Kami menjual koleksi pelbagai Tudung Ariani Terbaru online murah 2011 dan jubah

ala ariani fareeda ratu lycra hawa bercorak (kualiti setanding dengan ori)
testimoni (pelanggan kami terkejut kerana promoter jakel tegur dia kata akak beli tudung nie dikedai kami ke?

ala ekin lycra (kosong) kain lycra yang lembut dan halus

ala ekin butang sutera spandex

selendang siti

idaman hawa

jubah jenama beeli-roo

jubah chiffon
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...