20.12.10

Hanis Zalikha Boyfriend??

Nak tahu siapa akan dapat bersama awek yang terutama rakyat Malaysia yang tergila-gila kan. Tengok lah body aku, boleh ke aku ada peluang dengan otot-otot yang sasa ni? Rasanya dia berminat tak? Kalau rupa ada mirip Leonardo Dicapprio sebab aku ni ada kacukan yang hensem.
Boleh aku ada chance untuk jadi Hanis Zalikha Boyfriend, adakah dia sudi. Apa kah kategori lelaki yang dia berminat? Siapa lah jejaka yang bertuah tu agaknya. Aku tahu ramai akan jadi jeles jika aku jadi pakwenya kan. Ada siapa tahu ayat-ayat yang boleh buat seseorang gadis terpesona, marilah share...sebab sharing is caring.
Dah lama aku solo ni, dah ramai awek aku kenal tapi not my taste lah. Apa-apa pun semoga korang semua terutama lelaki dapat teman yang sesuai tak kira cantik atau hodoh. Yang penting kita kena lah happy. Sementara tu aku nak mimpi dulu di alam fantasi bersama gadis idaman ku. Hahaha...mana ada, hanya buat lawak saja.

Maher Zain Latest Songtext

Everytime you feel like you cannot go on paroles lirik download thank you
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can`t see which way to go
Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
The Best Maher Zain Latest Songtext Online For All The Fans
Insya Allah 2x
Insya Allah you`ll find your way

Everytime you can make one more mistake
You feel you can`t repent
And that its way too late
Your`re so confused,wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame
Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insya Allah 2x
Insya Allah you`ll find your way
Insya Allah 2x
Insya Allah you`ll find your way

Turn to Allah
He`s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don`t let me go astray
You`re the only one that showed me the way,
Showed me the way 2x
Insya Allah 2x
Insya Allah we`ll find the way

Doug Reinhardt and Paris Hilton Vid...

Welcome to Paris Hilton Source! This fansite is your number one source for all the hotel heiress news, latest paris hilton new bff candid pictures and photo shoots, and all about her latest music, videos secret sex tapes Cd's, shows and fashion lines. Read our daily updated news and Gossip.
See this new pictures update from February 10th of Doug Reinhardt and Paris Hilton Vid as they leave their stylish hotel in Paris, France.

The couple was staying at RITZ which was located at “place vandome”, the fanciest place in the city of lights where you have luxury stores like Cartier and Rolex!

Cara Mudah Cari Jual Beli Tokek???

Cara Pembelian Tokek
1. Setiap orang yang ada tokek sila MMS/EMAIL gambar kepada saya .
cara tangkap gambar adalah seperti berikut
Letakan tokek bersebelah andengan Botol Mineral 1.5L dan tangkap gambar ada lagu buyer mp3 downloads di Malaysia
Cara lain letaktokek di atas timbang digital dan sila nampakan nilai gram tokek berikut (letak di dalam tuppeware yang ringan) jika takut dia lari.Selepas menangkap gambar sila MMS/EMAIL saya .dan sila tulis dalam kertas tarikh,masa,nama sendiri dalam gambar berikut.contoh seperti di bawah.
2. Jika Berat meyamai dengan berat kami ambil
(kami ambil 400gram dankeatas) dalam masa 24 jam kami akan
sampai tak kira di mana anda berada dan kita buat deal Cara Mudah Cari Jual Beli Tokek
3. Selepas itu kita akan deal di tempat yang di tentukan bagi
mengelak ‘Orang Kampung’ mengetahui anda bakal menjadi
jutawan tokek senyap.
4. Segala pembelanjaan (hotel,makan dan minum dan sebagainya akan
di bayar oleh pihak kami)
5. Wakil Doktor Haiwan Kami akan mengikuti sama untuk buat
pemeriksaan kesihatan terhadap tokek itu sama ada sihat.jika
tokek berikut ada luka,disuntik ubat dan sebagainya (jika ada kami
AKAN BATALKAN URUSAN JUAL BELI!!!)kami hanya inginkan tokek
yang sihat dan tidak di dera bagi memudahkan ahli saintis menkaji tokek .
Contoh :luka boleh meyebabkan kuman dan boleh mengakibatkan
kematian tokek itu
6. Selepas semua di sahkan sihat dan berat sama seperti dalam
gambar (kurang atau lebih) kami akan beri deposit sebanyak yang
akan di beritahu kepada owner.
7. Kemudian lawyer kami akan membuat satu dokumen untuk
keselamatan semasa buat deal juga sebagai bukti anda be urusan
jual beli dengan kami jika pihak bank or sesiapa sahaja yang bertanya.
8. Proses kemasukan duit adalah secara transfer ke akaun kerana
jika di beri cash peluang untuk berlaku rompakan adalah
amat tinggi(contoh:5juta cash sanggup keanda membawanya keluar
dari hotel dan simpan di rumah and?).proses mengambil
masa1-4 hari .dari bank international kemudian duit akan di
transfer ke bank Negara untuk tujuan verifikasi barulah duit di masukan
ke account owner(Perkara ini berlaku supaya duit tak di Bekukan
oleh bank Negara dan AMLA *anti money laundering akan mengejar
anda kerana tiada bukti duit itu datang dari mana.
(sepanjang proses ini berlaku tokek akan dipegang oleh owner
sehinggala duitsudah di masukan kedalam account bank) barulah
tokek bertukar tangan.
9. Selepas selesai . bertukar tangan. owner tokek tersebut boleh
lihat di dalam bank dahulu untuk melihat sama ada duit sudah
masuk atau tidak

Senang Saja Buang Toksin Fishing Kaki

Jun Gong Detox Foot Patch Health Pad
Buang toxin dari badan anda semasa tidur, senang sahaja!
Fungsi2:
Detox detoksifikasi pembalut tubuh anda, menghilangkan kotoran, meningkatkantenaga, mengurangkan stres dan kecemasan, meningkatkan sirkulasi, danmenghilangkan rasa sakit dan nyeri. Detoksifikasi dengan Kinoki tuala juga meningkatkan tidur anda, meredakan sakitkepala, meningkatkan tumpuan mental dan konsentrasi, ditambahmeningkatkan metabolisme dan mengurangkan keletihan.
Mudah dan Senang Saja Buang Toksin Fishing Kaki dari badan
- Sakit kepala, migrain atau otak kabut
- Sakit belakang, nyeri punggung
- Kegemukan
- Kelelahan, kurangnya tenaga
- Depressiona
- Kembung atau pencernaan tertekan
- Bersama pembengkakan atau nyeri
- Air retensi
- Arthritis
- Diabetes
- Heart masalah
- Kanker
- Berkepanjangan penggunaan ubat
- Hubungi dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
- Psoriasis
- Rapuh rambut atau kuku
- Sembelit
- Bad breath

New Holiday Krabi Resorts??

Krabi, a province on southern Andaman thaimaa coast in thailande, is an almost otherworldly region of labyrinthine archipelagos, where islands seem to erupt vertically out of the sea and secluded beaches are only accessible by colorfully adorned long tail boats. Krabi’s myriad of bays and coves have sheltered pirates, merchants, and sea gypsies for thousands of years and archaeological evidence indicates that Krabi was originally inhabited as early as 25,000 - 35,000 years ago! 
With attractions including hot springs, a wildlife sanctuary, sea caves, flourishing coral reefs and exotic marine life, limestone cliffs that draw rock climbing enthusiasts from around the world, and national parks that include the island paradises of Koh Phi Phi and Koh Lanta Krabi Resorts, one could easily spend weeks in Krabi and leave yearning for more.
Visitors are advised to make early reservations (up to a year in advance) for accommodation during the peak season from late December to early January because of the popularity of the Krabi and its attractions.
When traveling by ferry to islands around Krabi, it may be preferable to purchase only a one way ticket so that your trip can be more easily altered and you can more easily arrange your departure.
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...