16.2.11

Free Videos Baru Upin dan Ipin Geng

Dari dulu lagi suka tengok tv pasal kartun vidio ini. Dua budak yang comel Free Videos Baru Upin dan Ipin di kampung dengan suara yang lucu. Bila lihat watak mereka, teringat waktu masa kecil dan memberi suasana aman dan tenteram. Bagaimana indahnya waktu muda dahulu terbaru dan bebas games geng ambil galah 2011 melakukan apa saja dengan perasaan kasih sayang.
Alangkah indah jika kita boleh putar balik video lucu lawak kelakar youtube masa menjadi seperti kanak-kanak raya dahulu. Walaupun kita tak boleh balik ke alam remaja kita boleh berimaginasi ketika masa muda dahulu. Sedih teringat ibubapa dan kawan-kawan yang telah pergi dahulu. Kenangan manis sentiasa di ingatan di mana kita berada. Semua orang akan lalui masa yang berlalu dengan pantas, ambil peluang mengingati kenangan manis masa lampau.
Kadang-kadang ada kenangan manis dan pahit. Memang yang manis sentiasa dihargai. Teringat masa kecil bersama bapa ku di pantai di Pulau Pinang. Sungguh bahagia dan sangat mesra bersama adik beradik, hari yang paling seronok sekali kita tiada prasangka dan selalu ceria tanpa ingat masa depan.
Sekarang kenangan tinggal kenangan, walau apa pun, kehidupan harus diteruskan dan hanya cerita lama dapat membuat kita tersenyum. Semoga dunia ini berpanjangan dan sentiasa bahagia sampai akhir zaman.

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...