31.3.11

Kes Pencuri Perompak Yang Curi Kasut??


Hari ni adalah hari yang sedih sebab kasut Nike coklat kesayanganku hilang kena curi pencuri penyangak. Bukan apa, sayang sangat sebab bila pakai memang selesa dan dah setahun guna. Sekarang ni orang dah meningkat terdesak ke sampai pakai ambil saja. Selama ni bila letak luar tak ada pun ada kes mencuri kecurian, tiba-tiba saja melesap. Kasut ni dah lama tak basuh, siapa yang pakai tu nanti terkena penyakit kudis pula, dah naya pula kan. Tak berbaloi buat jahat, nanti ada balasannya.
Jika ada sesiapa ternampak kasut seperti dalam gambar, tetapi nampak macam dah setahun pakai sedang dipamerkan atau dijual, berhati-hati sebab ini adalah mungkin barang curi, nanti ada kes. Kalau jumpa ada kawan atau sesiapa memakainya terutama sekitar Selangor, tanya dimana dia dapat, mana tau orang tersebut adalah suspek yang dikehendaki. Lepas ni tak akan letak kasut yang berharga RM200 ke atas diluar, dah serik ok. Hanya tinggal yang selipar buruk saja, kalau ambil pun tak ada harga.
Harap member-member blogger diluar sana boleh sampaikan maklumat ini supaya tahu siapa punya kerja bodoh ini. Nasihat kepada semua, berhati-hati sekarang sebab mereka dah sanggup rembat barang di hadapan rumah tanpa segan silu. Ingat, hanya tinggal benda yang tiada nilai dirumah. Kunci pintu baik-baik, sakit hati nanti kalau kita cuai, ada member sampai hilang laptop dan wang barang hadiah perkahwinan. Kesiankan, sampai sekarang dia sanggup tungkus lumus berusaha nak bangun balik. Ada rasa lega juga sebab hanya sedikit yang dikebas, tetapi dah tiba masa untuk semua berjaga-jaga dirumah anda.

新黑客黑客和黑客病毒秘密了!


你知道的秘密学习如何使用Facebook的黑客入侵,网站,电子邮件,雅虎,谷歌,Hotmail,Gmail以及YouTube,MySpace上,无线网络,网络钓鱼和互联网轻松过关秘诀吗?再有许多来自中国,日本,美国,韩国,印度,马来西亚,泰国,英国,法国,印度尼西亚,巴基斯坦,德国,欧洲地下组织专家和各地谁使用黑帽技术,并取得多个帐户和电子图书网络视频如何像博客或银行信用卡闯入。一旦他们像信用卡卡使用软件密码的帐户,他们无法阻止在许多方面。
他们利用扫描仪使用MySQL使用Windows XP,Vista或七,安装和下载。搜索引擎找到的网址链接,文章认为很容易受到攻击容易。假的用户名是用于fequently显示所有的细节公开表示,他们想要的。许多新手不知道是否有一种蠕虫或病毒,使他们在需要迅速和快速搜索任何内容在电脑前被损坏种植。你要听我的劝告,因为我想帮助你解决这个问题了。 
你可以看到结果使用工具如prorat和匿名邮件从初级新手教程年轻的老人可提前。当心当您打开anthing使用exe文件,因为它可能有间谍机器人,可以看到自己在做什么并窃取您的所有细节和信息。某些用途无性系酷似像Friendster或银行的网站外观。一旦你进入,他们知道的一切,并开始利用你的电话号码现在使用。其中有许多客户输了钱即刻许多案件。小心您何时联机,并确保你使用像AVG或卡巴斯基杀毒软件和不点击不检查的一切东西。有一个针对这些犯罪的法律,因此采取预防措施,没关系。人们开始害怕,并使用多种方式是安全的。就危险了一份报告,你看到和利用世界各地的新事物正在教教学,现在很多青少年青少年。

23.3.11

Motivasi Kursus Cara Belajar Pengertian Bahasa Inggris dan Arab Blog Mudah

Bagaimana Anda Boleh Dapat Motivasi Kursus Cara Belajar Pengertian Bahasa Inggris dan Arab Blog Dengan Mudah Membantu Mendapatkan Hasil Semangat Pembelajaran Segera. Semua suka ingin tahu abc, exel, photoshop, powerpoint, gitar, piano, cina, korea, html, flash, twitter dan aktivitas online tetapi bukan semua ada masa untuk pergi kelas dengan trafik, kos, risiko, keletihan dan masa yang suntuk sekarang. Cepat ambil peluang teknik terkini menguasai ilmu perbahasaan hanya dirumah anda sahaja.
1) Kursus Multimedia Tadika
Ditulis oleh pensyarah daripada universiti tempatan
Kursus ini menggunakan cara pembelajaran multimedia seperti Buku dan VCD
Sesuai untuk kanak-kanak antara umur 2-6 tahun
Mencabar kanak-kanak untuk melukis, mewarna, menyanyi, mendengar, bercakap, membaca, mengira dan menulis.
Matapelajaran - B.Melayu, B. Inggeris dan Mathematics
2) Kursus Asas Bahasa Inggeris
Kursus ini disusun dalam 60 unit pembelajaran.
Kursus ini meriangkan, mudah, menarik, senang dan menyeronokkan.
Ia mengandungi 10 Buku Bahasa, 10 VCD, 60 Latihan Pengayaan, 1 Buku Nahu, 10 Kertas Ujian dan Sijil Penilaian.
Memenuhi keperluan peperiksaan UPSR.
Terjemahan dalam Bahasa Tamil dan Mandarin diadakan.
3) Kursus Lanjutan Bahasa Inggeris
Kursus ini sesuai untuk semua pelajar, calon peperiksaan mahupun professional yang bekerja.
Kursus ini mengandungi 10 Buku, 10 CD, 40 unit pembelajaran, 40 latihan pengayaan, 1 Buku Nahu, 20 Kertas Ujian dan Sijil Penilaian.
Memenuhi keperluan peperiksaan PMR, SPM, TOEFL dan A level.
4) Kursus Asas Bahasa Arab




18.3.11

Gosip Artis Hot Free Vidio Indonesia Sandra Dewi Persik...


JAKARTA- Dewi Persik mengaku terangsang melihat video songs mp3 download gosip artis porno mirip biodata biografi Ariel dengan Luna Maya. Dia melihat vidio mesum puting tersebut sudah seperti video porno asli arti sahabat ftv. Ada filem baru panas jepang Miyabi atau Maria Ozawa dalam hantu tanah kusir boleh di download dari mediafire hotfile bokep.

“Aku melihatnya juga, aduh aku juga melihatnya terangsang kayak foto foto blue hot film lagu nama nama bener seperti hollywood bugil,” aku Dewi Persik kepada okezone di Jakarta, Selasa (8/6/2010).

Meski begitu, Dewi mengaku kasihan dengan dua selebriti Tanah Air nikita willy tersebut. Dia membayangkan bagaimana jika dia berada dalam posisi Luna Maya.

“Kasihan Mas, bukan apa, kalau posisi kita seperti mereka gimana. Itu sebenarnya suatu yang tidak harus kita lakukan. Gak usah lah kita bikin dokumentasi korea pribadi-pribadi. Walaupun pribadi aku dengan pasangan aku, karena ke depannya kita gak tahu gimana-gimana, manusia kan tempatnya lupa,” paparnya.

Menurut Dewi sekelas Ariel dan Luna tidak mungkin sembarangan tiba-tiba menjual hapenya. “Kalau hilang balik lagi manusia kan tempatnya lupa ya,” katanya.

Setelah melihat video ‘Luna Maya-Ariel’Dewi Persi mengaku sudah menghapus video porno yang mengejutkan tersebut. “Mereka kan sudah seperti saudara aku juga, kalau aku simpan kasihan,” pungkasnya.

13.3.11

Perlawanan Bola Sepak Olimpik Malaysia 2012

PETALING JAYA 8 Mac – Persatuan Bola Sepak Malaysia 2011 (FAM) yakin skuad bawah 23 tahun kebangsaan mampu mencipta kemenangan pada jadual lengkap keputusan bermain perlawanan kedua kelayakan Perlawanan Olimpik di Lahore radio, Pakistan esok. Pemain seperti Mohd Safee Mohd Sali dan isteri Pelita Jaya Indonesia ada facebook dan penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat blog dengan girlfriend yang pernah diminati Manchester United pun bersama.

Timbalan Presiden FAM, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah berkata, ini berdasarkan kemampuan skuad bimbingan Ong Kim Swee membuktikan beberapa kejayaan sebelum ini.

"Saya harap mereka dapat pertahankan jaringan dan memperolehi kemenangan di sana,” katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Sementara itu, Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata, jika Skuad Harimau Muda menang perlawanan peringkat itu, ia memberi makna bagi masa depan bola sepak negara.
Pihak Astro Arena (Saluran 801) apple ingin memohon maaf di atas pembatalan dan masalah yang tidak dapat di elakkan ini di saat-saat akhir memandangkan informasi mengenai masalah ini hanya di maklumkan pada kami beberapa minit yang lalu.

Untuk makluman anda, Pakistan TV mempunyai masalah menghantar insyarat siaran langsung kerana tidak mempunyai segmen satelit bagi membolehkan insyarat transmisi ke Malaysia. Jangan lupa nanti lawan vs antara India, Kuwait, Hongkong, Iran, Jordan, Oman, Indonesia, Myanmar, Bangladesh, Yemen, Korea Selatan, Jepun, Kyrgystan, Turmenistan, Singapura dan lain-lain.

Pihak kami cuba menghubungi beberapa pihak untuk bantuan dari segi teknikal ini termasuk menghubungi pihak Telekom dan juga Eurovision .

Namun masalah teknikal ini masih tidak dapat diatasi atas sebab format isyarat transmisi Pakistan TV jay chou tidak disokong oleh mana-mana satelit yang masih mempunyai kekosongan slot.

Sekali lagi pihak Astro Arena ingin memohon maaf atas kesulitan yang tidak dapat dielakkan

Keputusan terbaru terkini live secara siaran langsung online internet streaming boleh lihat sini http://www.flashscores.co.uk/football/olympic-games/

P.S Jika anda rasa ia telah banyak membantu anda, mungkin anda boleh memberi seberapa banyak sumbangan ikhlas yang mampu untuk membantu seorang warga tua yang perlukan modal mengurangkan  beban untuk perubatan penyakit kencing manis dan sakit jantung dengan bank in ke akaun HSBC 302-005848-001 atas nama pn Fauziah Nasir segera. Terima kasih dan semoga anda di rahmati tuhan.

9.3.11

Download Sinetron Benci Bilang Cinta

SI kacak bergelar Baim Wong dari episod drama lagu mp3 radja seberang ini cukup sinonim dengan drama-drama download sinetron yang menghiasi kaca sinopsis televisyen kita seperti novel Benci Bilang Cinta, Bukan Diriku dan terbaru Kejora dan Bintang.

Bersempena kunjungan pemilik nama sebenar pelakon Muhammad Ibrahim ini akhir ke Kuala Lumpur, Rabu lalu, bagi mempromosikan sinetron lirik youtube video terbaru itu, membuka ruang kepada Mingguan mStar untuk mendekati pemuda berusia 29 tahun ini.

Diajukan pertanyaan mengenai populariti dan perkara terbaik bergelar selebriti popular, pemuda berdarah Cina-Sunda ini pantas menyimpul senyuman sebelum menjawab.Kata Baim, bergelar insan popular dan diminati ramai memberikan satu kepuasan yang istimewa.

“Menjadi orang popular, saya tidak boleh mengelak daripada menjadi perhatian ramai. Saya gembira dengan keadaan ini cuma saya selalu beringat untuk bersikap rendah diri dan sopan.

“Selain itu, ia juga memberi peluang kepada saya untuk berkunjung ke tempat lain seperti kunjungan ke Malaysia ini untuk mempromosikan kerja saya.

“Namun, yang paling bahaya apabila menjadi popular adalah sikap lupa diri. Saya takut apabila berubah menjadi lupa diri kerana pernah mengalami pengalaman hitam itu,” ulasnya.

Dek populariti mendadak yang dikecapinya selepas membintangi drama Benci Bilang Cinta (2006), dia pernah hanyut dan leka sehingga bersikap sombong dan lupa diri.

“Saya akui pernah lupa diri dan hanyut dengan populariti mendadak yang saya kecapi dalam sekelip mata selepas kejayaan drama tersebut.

“Ia boleh dianggap seperti kejutan budaya tapi mujurlah ada rakan yang menegur selepas melihat perubahan pada tingkah laku saya.

“Saya kembali sedar dan berubah seperti sediakala,” katanya yang terkejut dengan sokongan luar biasa peminat terhadapnya di Malaysia.

Bukan saja popular dan menjadi pujaan ramai khususnya para penggemar rangkaian drama lakonannya, Baim turut hadir di persada seni dengan pakej ekstra.

Punya wajah kacak, popular dan bergelar pengusaha rangkaian restoran Oh La La dan Bakmilicious di Jakarta, pakej tersebut pastinya mudah menawan ramai gadis.

Ironinya, hal itu tidak terjadi pada Baim. Apabila menyentuh soal cinta, nasib seakan kurang menyebelahi jejaka kelahiran Jakarta ini.

Dia yang pernah menjalin hubungan dengan aktres Marshanda dan Yeslin Wang sebelum ini masih keseorangan setelah kedua-dua perhubungan itu putus di pertengahan jalan.

Masih solo

Justeru, apabila diusik siapa bertakhta di hatinya kini, dengan serta-merta air mukanya berubah. Dalam kebingungan, Baim mengakui sehingga hari ini dia masih belum menemui calon terbaik.

“Sehingga hari ini saya masih solo dan terus mencari calon terbaik untuk dijadikan isteri. Umur saya pun sudah mencecah 30 tahun pada 2011 dan sudah bersedia untuk berkahwin.

“Malangnya, saya masih belum menemui wanita yang solehah, baik dan bersopan-santun. Itu ciri-ciri yang saya cari pada seorang wanita,” katanya.

Dalam sinetron Kejora dan Bintang sebanyak 72 episod itu, Baim menggalas watak Erlangga di samping pelakon Alyssa Soebandano, Rachel Amand, Lucky Perdana dan ramai lagi.

Ia bakal bersiaran setiap Isnin hingga Jumaat pukul 6.30 petang bermula 25 Januari ini menerusi saluran Astro Ria (Saluran 104).

mstar.com.my



Jika mahu muat turun boleh guna real player percuma dengan google.
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...