20.3.12

Lelong Kereta Sambung Bayar Terpakai

Ramai orang suka mencari di sini ada berbagai lelong kereta sambung bayar terpakai di negara Malaysia. Terdapat jenis-jenis yang berbeza citarasa seperti mahu spare part, tinted, sticker, sport rim atau trade in refinance proton baru dengan loan yang murah dan mudah. Di kedai ada accessories ada info kontrol drift boleh modified hybrid sport body dan make up polish bagi lagi cantik, apa pun insurance mesti ada. Majalah ada menunjuk sultan johor bergaya bersiar-siar berjumpa rakyat dengan penuh kemeriahan.

Auto show pun menarik untuk dikunjungi supaya tahu perkembangan baru mengenai teknologi terkini dengan model berpakaian glamour dengan aksi menarik. Ada yang suka buatan Eropah, Jepun atau Amerika. Masa berubah dengan cepat sekali. Teringat masa muda-muda, pernah mengguna kereta Holden yang mungkin ramai tak pernah dengar. Kami semua sangat suka sebab ada ruang yang besar dibelakang. Maka bila pergi bercuti terutama ke Pulau Pinang, kami akan singgah ke rumah saudara mara. Teringat bila malam tu, rumah tiada orang maka kami terpaksa tidur dalam kereta. Walaupun susah, tapi pengalaman yang sungguh manis dan yang penting kami bergembira. Kenapa sekarang kebanyakan ada ruang yang kecil dibelakang.

Cherry adalah kereta yang menarik juga dan diperbuat dari negara China. Harganya agak murah juga tapi tak pasti pasal kualiti. Walaupun demikian tak nampak pun banyak orang pakai di jalanraya. Mungkin masih lagi ragu-ragu pasal prestasi masa depan maka masih berwaspada lagi. Mungkin suatu hari nanti bila ada yang baru nak menarik, mungkin ada yang komen yang positif, boleh berubah menjadi satu negara yang boleh disegani juga. Jadi tengok pada negara kita juga, siapa sangka kita boleh bersaing dengan mobil Jepun dan Korea. Kita telah bukti yang kita ada kepakaran juga dalam bidang motokar.


Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...