1.3.12

Download Lagu Movie Video Ebook Games Percuma

Anda suka layari internet dan download lagu movie video ebook games percuma sekarang. Di sini ramai sudah tahu caranya dan masih yang tidak mengetahui bagaimana mendapatkannya. Saya akan bagi tips rahsia khas bagi anda yang masih tercari-cari di mana nak mp3 yang baru. Ada beberapa benda yang perlu anda lakukan dahulu. Mula-mula anda perlu idm, ia adalah software untuk mencepatkan lagi muat turun supaya fail yang besar boleh anda dapat dengan segera tanpa menunggu masa. Anda boleh dapatkannya di sini http://adf.ly/5TWzE, ada crack juga supaya tak perlu beli. Letak cursor pada skip ad dan right click mouse, copy link location dan letak pada browser dan enter sahaja. Selepas sudah selesai ada beberapa perkara perlu dilakukan.

1) Install idman608.exe
2) Exit the program. (Right click on the green icon of IDM found in the system tray --> Exit)
3) Copy the file "IDMan" from the folder crack, in install folder, by default:
C:\Program Files\Internet Download Manager
and confirm to overwrite existing file.
4) Run the file "regkey" from folder "crack" to register the program.

** If after install you get the message "Fake serial number...", run "Unregister.IDM.reg" to remove any previous serial from registry, then use "RegKey Windows 32-bit or 64-bit" to activate IDM.
If you still have problems, uninstall IDM, run "Unregister.IDM.reg", reboot PC, install IDM again, use the crack & regfile to activate it. That´s all

Selepas itu anda boleh gunakannya, nak youtube, hanya klik atau right mouse ada info semua. Sangat mudah, hanya perlu praktik kan sahaja. Ada banyak tempat lain juga seperti torrent, tetapi anda perlu ada utorrent untuk laju, hanya search google boleh dapatkannya dan selepas itu boleh dapat berbagai maklumat di laman web http://isohunt.com/ atau http://extratorrent.com/ dan http://kat.ph/

Dengan cara di atas anda boleh berhenti jika anda sibuk dan bila ada masa boleh sambung balik bil-bila sahaja. Hanya berhati-hati sahaja dan baca komen-komen dahulu supaya fail itu bersih dan tiada virus. Jika anda nak info blog atau forum untuk dapatkan cerita melayu, indonesia, korea, barat hollywood, hindustan, cina ke atau apa-apa, ada senarai list tempat yang saya syorkan untuk anda cuba.



Pusat bantuan dr e derma health

Ramai yang memerlukan pusat bantuan dr e derma health untuk membebaskan masalah kesihatan. Waktu sekarang terdapat berbagai penyakit bahaya yang melanda seperti kanser, sakit janting, kencing manis, batuk kering, selsema dan lain-lain. Kita perlu memberi peluang kepada sesiapa sahaja. Jika kita ada wang atau duit lebih, adalah lebih baik memberi. Percaya lah rezeki akan melimpah lagi sekiranya kita tolong orang lain selalu.

Bayangkan jika anda sendiri dalam situasi mereka, ada pasti rasa sedih melihat keadaan yang menimpa mereka. Mereka tidak meminta menjadi begini, tetapi sudah takdir menentukannya. Jadi adalah satu tanggung jawab untuk mengurangkan beban mereka supaya dapat mengharungi sisa-sisa hidup seperti manusia biasa sehingga akhir hayat mereka. Sedar lah bahawa pahala menanti anda jika membuat perkara baik dan ada balasannya di akhirat nanti. 

 Tak kira muda atau pun tua, sekarang adalah peluang untuk kita melakukan kebajikan pesakit dan menghulurkan sumbangan sebanyak mana yang mampu. Kita perlu ingat nasib orang lain yang tidak seberapa. Kos perubatan adalah sangat mahal sekarang, boleh sampai berpuluh-puluh ribu. Adalah kewajipan kita melakukan sebanyak mana yang boleh untul mengurangkan kesusahan hidup mereka. Sekiranya anda tidak mampu maka anda tidak perlu melakukan apa-apa. Jika anda bergaji tinggi maka harap boleh beri seberapa yang boleh untuk mengurangkan kos perbelanjaan perubatan sebelum ajal mendatang.

There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...