28.2.11

Perkahwinan dan Cara Bersetubuh Senggama Terbaik...

Bila nak berkahwin ada banyak persediaan rapi perlu disediakan dengan cara terbaik seperti mendapat butik, hantaran, pakej, gambar, adat-adat melayu, andaman, kad, lagu, door gift, Malaysia Perkahwinan supaya kita dapat kepuasan bakal pengantin baru menempuh hari yang paling gembira dalam hidup mereka. Cara bersetubuh senggama adalah sesuatu yang harus dipelajari dengan teliti supaya tidak tersilap langkah dan menyebabkan kemudaratan kepada diri sendiri.
Bagaimana nak tahu samada budget kita sebab sekarang kita kena lah berjimat cermat sebab bila lepas selesai nanti, ada benda lain perlu belanja seperti anak, rumah, kereta dan lain-lain. Perlu dapat nasihat daripada pakar yang mahir dan berpengalaman dalam hal ini, jangan mengikut nafsu diri sendiri dan jika tersilap langkah nanti susah masa depan kita.
Pada zaman ini perbelanjaan adalah tidak seperti dahulu. Rasanya mesti ada modal lebih sepuluh ribu untuk majlis yang sederhana. Lebih baik buat majlis di rumah atau kampung dengan secara bergotong royong dan kosnya lebih rendah. Masa depan perlu berfikir sebab perbelanjaan tidak berhenti di situ sahaja. Bagaimana orang zaman dahulu boleh jimat dan menjaga lebih dari sepuluh orang anak tanpa beban. Kos zaman dahulu pun lebih kurang juga dan taraf ekonomi yang rendah. Kalau nak fikir panjang macam mana orang dulu boleh ada ramai bini dan boleh hidup senang tanpa cerai berai. Apakah rahsia mereka?
Mungkin zaman sekarang terlalu banyak stress dan cabaran hidup dari seperti zaman dahulu. Jika begitu, adakah lebih baik berhati-hati dan jangan membebankan diri dengan tanggungan yang berat. Apakah jawapan supaya mengubah hidup seperti orang zaman dulu. Kita tak mahu mundur dan ketinggalan zaman kan. Ada sesiapa ada jawapan bagi masalah zaman sekarang? Apa yang perlu dilakukan? Semoga kita semua berjaya mengharungi waktu sekarang dengan penuh tabah dan keyakinan dan tahniah kepada yang telah berjaya. Dunia ini penuh dengan dugaan yang berat dan sentiasa ingat pada tuhan dan minta pertolongannya dari segala malapetaka.

22.2.11

Bahaya Rahsia Cari Kawan...

Siapa nak berkenalan boleh lepak di sini. Hanya yang jujur dan ikhlas sahaja. Jika anda cari kawan, jenis macam mana yang minat islam muslim? Ada orang ada lain taste, kita semua bukan sama. Bagaimana jika pergi biro jodoh, ada kah sesuai dengan hati kita bila berjumpa? Dah lagi jumpa tak tahu satu benda pun mengenainya.
Saya ada satu tips macam mana nak berkenalan dengan seseorang dengan mudah. Tips ini di ajar oleh mentor yang memberi rahsia ini dengan percuma. Tips ini boleh juga untuk berjumpa customer, jual barang, memenangi sesuatu pertandingan dengan mudah, buat orang dengar cakap kita dan memikat pun boleh. Jika nak tahu lebih, satu saja yang pertolongan yang boleh saya minta. Hebohkan dan sebarkan blog ini dengan kawan-kawan dan lagi satu tengok lah apa yang ada di sini, jangan malu-malu.
Disini saya beri pengalaman saya yang mungkin ramai tak tahu lagi. Okay, mentor saya ajar bahawa bila kita jumpa seseorang, kita kena senyap dahulu, bagi dia cakap sampai habis. Kita jangan menyampuk atau mencelah, biar dia cakap sampai habis atau sampai dia letih. Bila dia, selesai bercakap, biar dia tanya diri kita pula. Masa tu kita beritahu semua, jika kita jual sesuatu, ini lah masa untuk bercakap dengan penuh bergaya. Masa tu, dia mudah mendengar dan mudah mendengar apa yang kita beritahu.
Ada banyak skil-skil untuk berkenalan dengan seseorang dengan mudah. Hanya yang dah biasa guna dan selalu praktik kan akan berasa mudah. Ada yang mempunyai taktik-taktik untuk memikat seseorang sejati, boleh share di sini, lagi pun sharing is caring. Ada tak sesiapa pernah dengar ayat melepasi faktor yang kritikal? Ini adalah cara orang membuat atau melakukan supaya seseorang sentiasa mendengar perintah kita. Cara ini diketahui oleh ramai pakar-pakar fitnah dadah shisha di Barat, ia adalah berkonsep underground food, dan bahayanya boleh manipulasi pemikiran seseorang. Bahayanya sampai seseorang boleh lupa diri, lupa nama dan melakukan perkara yang tak sepatutnya. Ramai di Barat sanggup membayar beribu-ribu untuk mempelajarinya, caranya terselindung, tiada siapa akan tahu mereka di manipulasikan.
Saya akan beritahu teknik terselindung ini secara percuma di lain hari, sementara itu, cuba praktik kan apa yang diketahui dan sampaikan maklumat ini ke semua kawan-kawan 1Malaysia. Sementara itu cuba lihat gambar di atas lama-lama, ia seperti bergerak, tetapi ia tidak sebenarnya, inilah cara nak buktikan bahawa minda kita boleh dimanipulasikan. Semoga berjaya.

16.2.11

Free Videos Baru Upin dan Ipin Geng

Dari dulu lagi suka tengok tv pasal kartun vidio ini. Dua budak yang comel Free Videos Baru Upin dan Ipin di kampung dengan suara yang lucu. Bila lihat watak mereka, teringat waktu masa kecil dan memberi suasana aman dan tenteram. Bagaimana indahnya waktu muda dahulu terbaru dan bebas games geng ambil galah 2011 melakukan apa saja dengan perasaan kasih sayang.
Alangkah indah jika kita boleh putar balik video lucu lawak kelakar youtube masa menjadi seperti kanak-kanak raya dahulu. Walaupun kita tak boleh balik ke alam remaja kita boleh berimaginasi ketika masa muda dahulu. Sedih teringat ibubapa dan kawan-kawan yang telah pergi dahulu. Kenangan manis sentiasa di ingatan di mana kita berada. Semua orang akan lalui masa yang berlalu dengan pantas, ambil peluang mengingati kenangan manis masa lampau.
Kadang-kadang ada kenangan manis dan pahit. Memang yang manis sentiasa dihargai. Teringat masa kecil bersama bapa ku di pantai di Pulau Pinang. Sungguh bahagia dan sangat mesra bersama adik beradik, hari yang paling seronok sekali kita tiada prasangka dan selalu ceria tanpa ingat masa depan.
Sekarang kenangan tinggal kenangan, walau apa pun, kehidupan harus diteruskan dan hanya cerita lama dapat membuat kita tersenyum. Semoga dunia ini berpanjangan dan sentiasa bahagia sampai akhir zaman.

8.2.11

Terkini keputusan spm upsr papers pmr result cikgu guru sekolah malaysia!!

KUANTAN: Sepasang kembar di sini, Farisa dan Fardia Mohd Zaffa, bukan saja seiras dan tidak pernah berpisah sejak tadika, malah sama-sama menjadi pelajar cemerlang Sekolah Menengah Abdul Rahman Talib (Smart) dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2004, yang diumumkan Terkini keputusan spm upsr papers pmr result cikgu guru sekolah malaysia semalam sebagai berita yang paling terbaik tahun ini untuk masa depan negara.

Dua beradik berusia 18 tahun itu memperoleh 9A1 daripada 11 mata pelajaran yang diambil. Farisa mendapat 9A1 dan 2A2, manakala Fardia mendapat 9A1, 1A2 dan 1B.

“Keputusan ini memang di luar dugaan dan membanggakan kami sekeluarga. Saya berterima kasih kepada ibu bapa, guru dan rakan yang sentiasa memberi dorongan,” kata Farisa ketika ditemui mengambil keputusan di sekolahnya, semalam.

Mereka adalah anak Pakar Psikiatri Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), Dr Mohd Zaffa Abdul Razak, 52, dan Rohani Awang, 46.

Kembar itu sering mengulang kaji bersama selama empat jam sehari, bermula jam 8.30 malam hingga jam 12.30 tengah malam.

Farisa berkata, walaupun sibuk dengan pelajaran, mereka turut aktif dalam kegiatan kokurikulum dan kedua-duanya memegang tali pinggang hitam taekwondo, selain gemar menonton televisyen dan berjoging apabila mempunyai kelapangan.

Selain itu, kembar berkenaan turut menganggotai persatuan pengakap dan aktif dalam sukan. Farisa bercita-cita menjadi ahli kaji bumi, manakala Fardia, yang agak pemalu dan pendiam, berhasrat mengikuti jejak bapanya sebagai doktor.

* Sumber Berita Harian (11.3.2005)

4.2.11

Teknik Baru Cari Buat Duit Bisnes Perniagaan Internet Vemmabuilder Uang Gratis Hyprobulksms Jutawan Emas Bisnis Mlm Di Internet Online..

Bisnes melalui Internet memang berkesan. Dengan Teknik Baru Cari Buat Duit Bisnes Perniagaan Internet Vemmabuilder Uang Gratis Hyprobulksms Jutawan Emas Bisnis Mlm Di Internet Online kami boleh membantu anda jadi kaya dengan mudah dan cepat dengan ketenangan fikiran untuk masa depan anda dan keluarga anda. Cuma jenis bisnes itu sendiri yang menentukan keberkesanannya. Seperti bisnes offline lain, tidak ada yang mudah untuk mencapai kejayaan. Tapi malangnya ramai orang nak cepat kaya bila menceburi Internet bisnes ni.. jadi dari sana lah mereka berpusu-pusu join skim cepat kaya, pelaburan piramid dan sebagainya. 

Kalau nak belajar buat duit on the Internet... jangan belajar dari iklan... belajar dari sumber-sumber percuma dahulu. Kerana niat penulis lebih iklas dan bukan tertumpu untuk meraih keuntungan kewangan dengan menjanjikan pulangan lumayan yang umpama indah khabar dari rupa semata-mata untuk menarik perhatian kamu.
dapat atau tdk terpulang pada produk yg kita jual di internet. Ada mcm2 jenis bisnes d internet tp pandai2 lah pilih,byk sgt scam mcm skim cepat kaya,iklan dia melampau2 mcm konfom jadi jutawan kalau join tp bila join habuk tara..! Sya rasa lebih baik kalau kita ada produk tanpa modal dengan blog facebook utk dijual..terutama produk keluaran sendiri. Apa2 pun kaji lah dlu pasaran,kaji permintaan pengguna,usaha..usaha..usaha. Berniaga di internet bunyi mcm senang tp sebenarnya menuntut k0mitmen kita juga., kalau kena caranya..tidak mustahil pendapatan pun lumayan. Gud luck. Only an opinion
Bisnes online melalui internet sma offline teda bnyk beza. Mmg buli buat duit, kehilangan duit, untung dan rugi. Cuma mcm2 knowledge mo kna tau. Mcm mn transaction, convert matawang, etc. Kalu offline kita ada kedai utk business tp klu online kita perlu website jg. Jd kna tau camana mo buat web. Persaingan pun terlalu hebat sbb online business ni terus menghubungkan dunia secara global. Sna la kita kna tau mcm mn kasi naik rank website lg. Kesimpulannya, mmg boleh tp bukan senang.
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...