28.2.11

Perkahwinan dan Cara Bersetubuh Senggama Terbaik...

Bila nak berkahwin ada banyak persediaan rapi perlu disediakan dengan cara terbaik seperti mendapat butik, hantaran, pakej, gambar, adat-adat melayu, andaman, kad, lagu, door gift, Malaysia Perkahwinan supaya kita dapat kepuasan bakal pengantin baru menempuh hari yang paling gembira dalam hidup mereka. Cara bersetubuh senggama adalah sesuatu yang harus dipelajari dengan teliti supaya tidak tersilap langkah dan menyebabkan kemudaratan kepada diri sendiri.
Bagaimana nak tahu samada budget kita sebab sekarang kita kena lah berjimat cermat sebab bila lepas selesai nanti, ada benda lain perlu belanja seperti anak, rumah, kereta dan lain-lain. Perlu dapat nasihat daripada pakar yang mahir dan berpengalaman dalam hal ini, jangan mengikut nafsu diri sendiri dan jika tersilap langkah nanti susah masa depan kita.
Pada zaman ini perbelanjaan adalah tidak seperti dahulu. Rasanya mesti ada modal lebih sepuluh ribu untuk majlis yang sederhana. Lebih baik buat majlis di rumah atau kampung dengan secara bergotong royong dan kosnya lebih rendah. Masa depan perlu berfikir sebab perbelanjaan tidak berhenti di situ sahaja. Bagaimana orang zaman dahulu boleh jimat dan menjaga lebih dari sepuluh orang anak tanpa beban. Kos zaman dahulu pun lebih kurang juga dan taraf ekonomi yang rendah. Kalau nak fikir panjang macam mana orang dulu boleh ada ramai bini dan boleh hidup senang tanpa cerai berai. Apakah rahsia mereka?
Mungkin zaman sekarang terlalu banyak stress dan cabaran hidup dari seperti zaman dahulu. Jika begitu, adakah lebih baik berhati-hati dan jangan membebankan diri dengan tanggungan yang berat. Apakah jawapan supaya mengubah hidup seperti orang zaman dulu. Kita tak mahu mundur dan ketinggalan zaman kan. Ada sesiapa ada jawapan bagi masalah zaman sekarang? Apa yang perlu dilakukan? Semoga kita semua berjaya mengharungi waktu sekarang dengan penuh tabah dan keyakinan dan tahniah kepada yang telah berjaya. Dunia ini penuh dengan dugaan yang berat dan sentiasa ingat pada tuhan dan minta pertolongannya dari segala malapetaka.

2 comments:

Cara Bersetubuh said...

Info yang menarik... Zaman kini lebih mencabar terutamanya zaman akan datang yang lebih memerlukan perbelanjaan yang besar bagi sesebuah keluarga... Thanks

Tahan Lama said...

Informasi yang sesuai untuk pembaca...

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...