31.1.11

Resepi Kuih Muih Terbaru Paling Enak dan Lazat...

Anda suka makanan yang sedap dan enak selalu. Boleh cuba Resepi Masakan Kuih Muih Terbaru Paling Enak dan Lazat yang tentu terbaik dan unik untuk seluruh keluarga chef kak wan daging masakan nasi mee melayu Chef menikmati bersama-sama. Caranya sungguh mudah dan cepat untuk dibuat dengan bahan yang terdapat dengan segera di kedai runcit. Namanya dipanggil sebagai batik dengan corak yang menarik seperti jarang dijumpai. Jika keluarga dan kawan anda melihatnya tentu akan terpesona dengan bentuk dan rasa yang sedap ini. Biasalah kita minat masak sampai belajar di Switzerland lagi tau.
Sebelum memulakannya, sediakan pen dan kertas dan catit maklumat yang tertera di bawah. Sediakan bahan-bahan yang diperlukan, kalau boleh dapur perlu mempunyai alat yang penting dan jauhkan diri dan anak daripada benda yang merbahaya seperti pisau dan gunting. Semoga selamat mencuba, dan jika berjaya boleh buka kedai atau jual kepada kawan-kawan dengan harga yang berpatutan. Selamat menjamu selera dan di mana anda berada, sentiasa ingat untuk kunjungi kami untuk dapat maklumat baru dan supaya blog ini boleh glamer macam orang lain juga pun, macam orang vip juga kan, bye bye, jumpa lagi.

Bahan-Bahan: 
1 peket milo yang kecil (200g) 
1 bar mentega (buttercup @ farmcows) 
setengah tin susu pekat 
satu peket biskut marrie (setengah kg) 

Cara: 
1. cairkan mentega dengan kaedah double boiler di atas dapur gas 
2. selepas cair mentega,masukkan susu pekat. 
3. masukkan biskut marrie yang telah dipatahkan kepada 2@3 bhgn dan milo ke dalam mangkuk atau bekas besar. 
4. tuang mentega n susu tadi dan gaul sebati ke dalam mangkuk berisi biskut n milo. gaul sebati 
5. masukkan adunan ke dalam loyang atau acuan kek atau bekas biasa pun boleh. 
6. tekankan dan padatkan adunan menjadi satu lapisan seperti kek menggunakan sudu atau senduk. 
7. sejukkan dalam peti ais selama 3-5 jam. sampai adunan keras. kalu nk cepat keras, letak kt bhgn ais.potong dan hidangkan.

28.1.11

Khurafat dan Hantu Kak Limah Balik Rumah Free Download Sekarang...

Siapa suka tengok filem terkini di internet kak sekarang sebab di sini boleh Khurafat dan Hantu Mak Kak Limah Balik Rumah free download percuma mkv avi di mana anda berada samada percuma online di kedai, rumah, pejabat atau sekolah. Cerita ni paling top di Malaysia dengan aksi yang hebat dengan pelakon terbaik. Setiap hari sentiasa ada yang bertanya samada bagus atau tidak, jika lihat panggung mesti full.

Serba sedikit mengenai cerita adalah Kesinambungan filem ‘Zombi Kampung Pisang’ bakal diteruskan dengan yang baru. Masih mengekalkan genre komedi seram, filem ini bakal menampilkan kejutan demi kejutan.

Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya,

Kak Limah yang langsung tidak bercakap dan rambut yang mengerbang semacam. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika mahu tidur. Husin bergegas ke warung Pak Munawer, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung yang mungkin Kak Limah sudah menjadi hantu.

Abi Hurairah juga setuju dengan pendapat Husin kerana beliau juga mengalami peristiwa pelik ketika melihat Kak Limah di kawasan kubur.

Pak Jabit yang memang bengang dengan Husin (kerana memutuskan ikatan kasih dengan anak gadisnya, Che Nin), menuduh Husin adalah pembawa nasib buruk kepada Kampung Pisang. Sebelum ini keadaan aman damai, sebaik sahaja Husin muncul, keadaan kembali kacau bilau.

Pak Abu mencadangkan agar mereka menyiasat apa yang berlaku sebenarnya. Beramai-ramai mereka ke rumah Kak Limah. Mereka menemui mayat Kak Limah yang hampir reput. Namun, setelah pengebumian jenazah Kak Limah, kampung mereka masih dihantui makhluk misteri di tengah-tengah malam.

Pelbagai bomoh dipanggil untuk menghalau hantu, malangnya tiada satupun bomoh yang berjaya menghalau hantu tersebut. Hantu apakah itu sebenarnya? Siapa yang berjaya menghurai misteri hantu Kak Limah tersebut? Temui jawapannya dalam ‘Hantu Kak Limah Pulang Ke Rumah.

“KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” mengisahkan perjanjian terlarang, persekongkolan antara manusia & syaitan.Satu bentuk penyelewengan yang nyata dalam Aqidah Islam dan amat ditegah dalam Agama.Manusia, disogok dengan nafsu serakah dan dendam membara, tanpa mengira akibat dan bahana, rela membelakangkan Allah untuk memperoleh apa yang dicita walau dengan apa cara, akhirnya hanyut dengan bisikan
dan tipu daya syaitan durjana.

Kisah bermula dengan Johan, seorang pemuda yang berkerja sebagai Pembantu Perubatan di sebuah hospital kerajaan. Dia sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri bernama Ayshah. Seawalnya pasangan ini hidup aman & bahagia, namun tanpa disangka ujian melanda di pertengahan jalan, kesan daripada ‘gangguan misteri’ yang berterusan.

Dalam pada masa gangguan-gangguan itu, hadir pula seorang perempuan tua yang tidak Johan kenali namun sering menyapa dan cuba mendekati Johan sewaktu di tempat kerja. Tanda tanya dan trauma yang melanda Johan & Ayshah tidak habis di sana, malah ditambah dengan munculnya bekas teman wanita Johan yang bernama Anna.Walaupun setelah mengetahui Johan sudah berumah tangga dan bergelar suami yang sah pada Ayshah, Anna masih terus mengganggu dan merayu untuk menerimanya semula. Ini menyebabkan Johan bertambah runsing dan bertekad untuk mempertahankan rumah tangganya dengan segala daya.


22.1.11

Rahsia Tips Menambahkan Traffic Di Blog Nak Duit Online Jana Pendapatan Wang Sampingan Segera Dengan Mudah!!

Di bawah adalah rahsia yang cara buat paling terbaik setelah berblogging lebih sepuluh tahun. Bayangkan seperti bayi yang baru melangkah dan selepas berjaya berlari, kini ingin berkongsi pengalaman lama kepada semua sekarang. Samada anda suka internet, tengok video, memasak, bershopping, makan atau lepak, bila ada masa datang ke sini dan belajar lebih rahsia tips menambahkan traffic di blog Nak duit online jana pendapatan wang sampingan segera dengan mudah untuk 1Malaysia boleh. 
1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri. guna traffic exchange program atau autosurf pun ok jugak kot, bukak jer satu browser lain khas utk onkan autosurf nanti blog yg kita daftarkan dgn autosurf tu dapat la hit rate tinggi.

14.1.11

Gosip Baru Manohara Odelia Pinot

Manohara pernah mengaku ingin terjun ke dunia keartisan. Kabar berhembus kencang Mano sudah dilirik salah satu rumah produksi (PH) besar. Bahkan Dude menjadi calon kuat lawan mainnya nanti di sinetron Ramadan. Apa benar?

Ditanya soal kabar tersebut Dude membantah. Katanya belum ada pembicaraan dari Sinemart, rumah produksi yang mengontrak ekslusif Dude. Ia pun tidak mengetahui kalau Manohara Odelia Pinot video pictures akan menjadi lawan mainnya di sinetron ramadannya kelak.

"Belum ada pembicaraan gitu, gue nggak tahu. Belum ada itu," tegas Dude saat di hubungi detikhot via ponselnya, Minggu (14/6/2009).

Memang semenjak berkiprah di dunia sinetron, Dude selalu langganan bermain di sinetron bergenre religi. Bintang sinetron 'Nikita' itu pun tak akan menolak jika nantinya akan ditawari bermain sinetron ramadan bersama istri pangeran Kelantan Malaysia, Manohara.

"Kalau emang dipercaya ya gue mau, kan emang udah kerjaan gue. Profesional aja," ujar pemeran Doni di sinetron 'Nikita' itu.

13.1.11

Berita Panas Terkini Ana Raffali

KUALA LUMPUR: Lagu mp3 Tolong Ingatkan Aku nyanyian Ana Raffali seksi mp3 blog tolong ingatkan aku berjaya mengungguli gelaran juara dalam Anugerah Juara Lagu ke-25 (AJL25) di Stadium Putra Bukit Jalil, di sini, malam tadi.

Menerusi kemenangan itu juga, lagu ciptaan dan lirik oleh Ana sendiri berjaya membawa pulang hadiah wang tunai keseluruhan sebanyak RM35,000 berserta trofi. 
Tempat kedua pula dimenangi lagu Drama King dendangan Black dan Meet Uncle Hussain yang berjaya meraih kemenangan dan membawa pulang wang tunai RM15,000 serta trofi. 

Tempat ketiga pula dimenangi lagu Noktah Cinta ciptaan Ajai dan lirik oleh Sheikh Kalam. Lagu dendangan Hafiz itu memenangi wang tunai RM12,000 dan trofi.

Lagu sama membawa tuah kepada Hafiz apabila memenangi kategori Vokal Terbaik dan membawa pulang wang tunai RM10,000 dan trofi.

Sementara itu, Faizal Tahir menang kategori Persembahan Terbaik menerusi lagu Hanyut dan meraih hadiah wang tunai berjumlah RM10,000 dan trofi. 

Antara lagu lain yang bertanding pada AJL25 kali ini ialah Selamat Malam nyanyian Faizal Tahir, Black (Sofea Jane), A.P.I (Pelita), Yuna (Cinta Sempurna), Hujan (Mencari Konklusi), Bunkface (Extravaganza), Tomok (Berlari), Shahir (Kebahagiaan Dalam Perpisahan), Adira (Ku Ada Kamu), Stacy (Jahat). 

Barisan juri profesional untuk AJL25 daripada pelbagai latar belakang dalam bidang muzik yang terdiri daripada Ketua Pegawai Operasi Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad (MPB), Ahmad Izham Omar, M Nasir sebagai Ketua Juri; Habsah Hassan; Hasridz Murshim Hashim (Acis); Mohd Azhar Abu Bakar (Azmeer); Suhaimi Abdul Rahman (Amy Search); Syed Ahmad Faizal Syed Fadzil Al-Attas (Pacai) dan Andy Flop Poppy. 

Acara gilang-gemilang ini sekali lagi menggandingkan tiga pengacara hebat iaitu Faizal Ismail, Cheryl Samad dan Ally Iskandar untuk memeriahkan suasana. 

Selain menyaksikan finalis yang bertanding, AJL25 turut diserikan dengan persembahan pembukaan oleh Francesca Peters menerusi lagu Sekadar Di Pinggiran, Nash (Pada Syurga Di Wajahmu), M Nasir (Tanya Sama Hud Hud) dan interlude istimewa membabitkan Datuk Sharifah Aini yang mendendangkan lagu pop, Ziana Zain (balada) dan Datuk Siti Nurhaliza (Etnik Kreatif). 

AJL25 yang disiarkan secara langsung di TV3 dan Hot FM sebagai stesen radio rasmi. 

Hadiah kepada pemenang disampaikan Ahmad Izham Omar.

12.1.11

Tempat Paling Menarik Port Dickson Resort Hotel Apartment Chalet...

Memang berlambak condominium kat Port Dickson Resort hotel chalet ni. Tapi aku boleh cakap yang ada kualiti baik cuma - Tiara beach, Sri Bulan. Sederhana baik - avilion Glory beach, Corus, Tg Tuan chalet. Sikit baik - Sunshine bay (sekarang Andaman apa entah), Mayang sari. Baik jangan pergi - PD Marina, PD Perdana, Cocobay. Percaya la cakap aku, aku dok PD dah 10 tahun. 

Kemang Indah tak pernah aku stay sana tapi kalau ikut review customer kat internet, rata2 tak puas hati.
Kalau dah beli timeshare apa nak buat, guna sajalah. Tapi kalau saja2 nak gi apartment ni, cuba2lah elakkan melainkan kita tak berkesah dengan taste & kualiti ...
Nak murah try saya di Legend Water.
Bukan dekat dengan air laut tapi atas air laut terus!!!

Saya bagi 50% discount compare to hotel published rate.
Hotel rate RM310 + sur charge RM150 for unit fully facing sea view + 15% tax = RM529 (this rate only for normal day, if weekend or school holiday, tambah lagi RM50)
My rate only RM265 (without breakfast) or RM300 with 2 breakfast
Same rate all seasons!!! Suitable for 3 adults, tapi kalau nak sumbat sampai 10 orang, who cares?
Bro..sy nak organise family day utk 100 org lebih kurang (40 bilik)tlg pm sy package yg menarik dan activiti yg ada semasa disana,,detail as below:_
Telematch
Games etc
karoeka
meeting room sal ada activiti juga kat meeting room

agent/resort lain juga dialu-alukan utk offer package menarik


11.1.11

Mendownload Lagu Melayu Terbaru Masa Kini!!

Mungkin beberapa dari rekan-rekan yang senang senarai senikata musik, sering hunting-hunting nak dengar lagu baru di Internet dan salah satu tempat pavorite untuk muat turun Mendownload Lagu Terbaru top baru melayu masa kini 2011 video point blank mp3 dari youtube adalah di Multiply.com
Akan tetapi beberapa hari ini kebanyakan netter merasa kecewa karena di multiply tidak bisa lagi digunakan untuk msemua. Dari sumber yang saya baca, alasan multiply menutup link download adalah banyaknya protes yang dilayangkan para produsen lagu karena maraknya member yang saling sharing lagu di multiply.
Akan tetapi jangan khawatir, seperti kata pepatah.. “Peraturan di buat untuk dilanggar.. ” hehhe.. Setiap masalah pasti ada jalan keluarnya. Ternyata multiply tidak terlalu ketat dalam hal membatasi membernya untuk mendownload lagu karena buktinya masih ada celah yang bisa di gunakan untuk kita bisa mendapatkan koleksi-koleksi lagu terbaru.

10.1.11

Bahayanya Tentang Merokok dan Alkohol...

Ketagihan Berbahaya !
Tahukah anda bahwa :
- Ketagihan nikotin alkohol dalam solat makanan haram sama ketagihannya dengan heroin atau kokain.
- Lebih muda anda mulai mengisap ,maka lebih kuat statistik rasa ketagihan anda untuk merokok.
- Kebanyakan pemakai narkoba dan peminum alkohol bermula dari perokok.
Bagaimana perokok menjadi ketagihan?
Nikotin merupakan racun yang bertindak langsung ke otak,merusak pemikiran dan tubuh. Apabila anda merokok , anda akan tergantung kepada nikotin . Tanpa rokok ,anda mengalami gejala-gejala yang kurang enak misalnya anda mungkin :
- Merasa cepat marah, hampa atau geram.
- Cemas atau gelisah.
- Stres dalam bekerja.
Kelegaan yang anda nikmati dari setiap batang rokok hanyalah sementara dan gejala-gejala tersebut akan kembali semula. Anda kemudian akan menyalakan sebatang lagi rokok dan tidak lama kemudian , anda menjadi ketagihan kepada nikotin.
Secara perlahan nikotin akan mengakibatkan perubahan pada sel-sel otak perokok yang menyebabkan anda merasa perlu merokok lebih banyak untuk mengatasi gejala-gejala ketagihan.
SANGAT MUDAH UNTUK KETAGIHAN
Perokok boleh menjadi ketagihan dengan cepat karena dan akibatnya membahayakan kesihatan dalam kalangan pelajar:
- Nikotin meresap ke dalam tubuh dengan mudah.
- Tidak seperti racun lain , rokok mudah didapat sehingga mudah untuk dikonsumsi.
Nikotin dalam asap rokok hanya membutuhkan waktu sekitar 10 detik saja untuk sampai ke otak . Mereka yang menganggap menghisap rokok dengan tidak menyalakannya adalah aman, salah besar. Karena nikotin juga dapat meresap melalui mulut, hidung dan kulit.
KEBIASAAN YANG MENGUNDANG MAUT
Ingat - rokok tidak hanya mengandung nikotin. Setiap hembusan asap juga mengandung 4.000 bahan kimia beracun yang menyebabkan penyakit serius. Itulah sebabnya mengapa ketagihan nikotin mengakibatkan lebih banyak kematian dan penyakit daripada ketagihan racun yang lain.
JANGAN TERPEDAYA
Ada rokok yang dikatakan lebih aman karena mengandung kadar nikotin yang rendah. Hal ini tidak benar ,karena rokok jenis ini sama bahayanya dengan rokok lainnya. Jadi serendah apapun kadar nikotin dalam rokok adalah berbahaya.
BEBASKAN DIRI ANDA
Jauhkan diri dari rokok - jangan sekali-kali mencobanya sebagai suatu kebanggaan. Ia hanya memerlukan bberapa batang rokok untuk menjadi ketagihan.
Jika anda telah menjadi seorang perokok, jangan berputus asa. Ketagihan nikotin bisa diobati tetapi seperti racun lain ,anda perlu waktu dan usaha untuk mencapai keberhasilan. Banyak perokok berputus asa apabila mencoba berhenti merokok karena mereka belum siap untuk menghadapi gejala-gejala ketagihan . Siapkan diri anda secara fisik dan mental dan dapatkan dukungan keluarga serta teman-teman anda.
JANGAN TERJEBAK MITOS ROKOK
Merokok itu keren dan modern
1. Yang benar adalah merokok membuat gigi kuning, kulit keriput, mata merah, nafas bau dan kantong kering. Apakah ini tandanya keren dan modern ?.
Kamu enggak ingin ketinggalan zaman sebab sekarang semua orang merokok
2. Yang benar adalah hanya satu diantara lima siswa SMU adalah perokok, tetaplah pada pendirianmu, beranikah untuk mengatakan “tidak”. Mereka akan mengagumimu “PD” kamu dan kamu pastinya bangga juga.
Kamu masih muda bisa berhenti kapan saja kamu mau
3. Yang benar adalah . Sekali kamu mencoba merokok, sulit untuk berhenti karena nikotin adalah zat aditif. Kenyataannya adalah sebagian besar perokok berat, mulai merokok pada usia remaja dan mereka sulit untuk berhenti.
Merokok membuat kamu seksi
4. Pernah dengar ? Mencium mereka seperti mencium asbak, ini sih keterlaluan. Tapi iya juga! Belum lagi rambut dan baju kamu berbau seperti cerobong asap.
Merokok menjadi badan langsing
5. Kalau ini benar , kamu nggak pernah melihat orang gemuk merokok dong! Buktinya, bisa gemuk atau kurus.
Merokok bukan masalah dan tidak akan mematikan
6. Yang benar adalah, walaupun dibutuhkan waktu 10 - 20 tahun , tetap terbukti rokok mengakibatkan 80% terjadinya kanker paru dan 50% terjadinya serangan jantung , disamping berbagai kanker lainnya , impotensi, gangguan kesuburan dan lain-lain. Bahkan aktor cowboy Marlboro pun mati karena kanker paru.

9.1.11

Rahsia Percuma Urutan Batin Membesarkan Zakar

Amalkan selalu Urut Batin Membesarkan Zakar iklan lirik setiap hari pagi dan malam. Sapu dan cara video kuala lumpur Shah Alam payudara buat urutan seperti gambarajah di bawah.
1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman..
2. Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.
3. Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.
4. Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.
5. Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.
6. Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

-SELAMAT MENCUBA 

8.1.11

Gosip Panas Zaquan Adha Aidil Zafuan???

The 22 year-old is starting to make news in south-east Asia and impressed Chelsea when he lined up against the English giants. There have been rumours of moves to Europe though, not yet to one of the major leagues. Small in stature but with an eye for goal, Zaquan Adha, along with his brother Aidil Zafuan, is one of those players who means that Malaysia’s future looks a little brighter.
TIBA-TIBA saja nama pelakon Ayu Raudhah menjadi sebutan. Bukanlah kerana lakonannya yang cemerlang, tetapi lebih kerana hubungan cintanya dengan pemain bola sepak kebangsaan, Mohd Zaquan Adha Abdul Razak.

Biasalah itu apabila bergelar selebriti yang memiliki tubuh montok menjalin hubungan dengan wira sukan idaman Malaya, ia pasti mengundang tumpuan dan menjadi bualan khalayak apatah lagi jika ada Gosip Panas cerita sensasi injured kahwin mabuk dan kontroversi yang melingkari hidup mereka
Newpaces facebook doakan mereka bahagia mereka....
Gosip panas mengenai Zaquan Adha dengan Ayu Raudah pelakon terkenal tak abes kat situ, kami baru terima gambar mengenai Zaquan Adha dengan awek, mungkin menjawab segala persoalan, adakah ini Gambar Zaquan Adha dan Aweknya?

Mana satu pilihan Zaquan Adha antara awek dan Ayu Raudah. Tapi kalau pilih Ayu Raudah glomur tue..he he

Sumber dan gambar : http://www.ohbayu.com

7.1.11

Peluang Perniagaan Baru...

Masih terdapat lebih kurang 2000 kekosongan peserta. Sertai segera. Jangan ketinggalan.

Peluang perniagaan kerjaya pekerjaan kecil-kecil baru mara baik 2011 untuk Bumiputera / Non - Bumiputera di dalam bidang peruncitan (minimarket), agro-industri, butik dan industri sokongan. Pinjaman 100% (interest free - cara Islam), kursus, bimbingan serta khidmat nasihat pakar akan diberikan kepada pemohon yang berjaya. Sila pilih kategori perniagaan yang anda ingin ceburi .

 (Pendaftaran akan ditutup sedikit masa lagi), keterangan lanjut boleh dirujuk dalam laman web diatas. Kepada yg tiada access internet sila baca penerangan dibawah. Sekiranya berminat, sila berikan maklumat berikut untuk tujuan pendaftaran (Nama penuh, No. K/P baru, status perkahwinan, kerakyatan, kampung asal dan negeri, alamat penuh beserta poskod, alamat email, no. telefon, Jika memilih projek peruncitan (minimarket) sila beri kawasan pilihan - negeri/parlimen/daerah/mukim/taman/kampung.

 Jika memilih projek agro-industri/industri sokonga sila beri kategori projek dan tahap pendidikan.

6.1.11

Tempat Jual Elektrik Rokok Murah Mudah

Elektronik rokok mengandung zat-zat sisa beracun dan karsinogen, menurut analisis awal produk oleh Food and Drug Administration.

Temuan, yang diumumkan pada hari Rabu apa itu fatwa haram keburukan efek tempat jual com, bertentangan dengan klaim oleh produsen Elektrik Rokok bahwa produk mereka adalah alternatif aman untuk tembakau jual herbal dan mengandung sedikit lebih dari uap air, nikotin dan propylene glycol, yang digunakan untuk membuat asap buatan di produksi teater. Ketika dipanaskan, cairan menghasilkan uap bahwa pengguna menghirup melalui perangkat bertenaga baterai.

"Kami khawatir tentang mereka karena apa yang kita tahu adalah di dalamnya dan apa yang kita tidak tahu tentang bagaimana mereka mempengaruhi tubuh manusia," kata Joshua Sharfstein, pokok Komisaris FDA.

Badan dianalisis 19 jenis kartrid, yang terus cair, dan dua batang rokok, satu diproduksi oleh NJoy dan lain dengan bebas Everywhere.

Analisis ini menemukan bahwa beberapa kartrid tingkat terdeteksi mengandung nitrosamine, senyawa khusus tembakau dikenal sebagai penyebab kanker. Satu bebas mana-mana kartrid ditemukan mengandung glycol diethlyene, bahan antibeku yang umum di pemalsu telah menggantikan gliserin dalam pasta gigi, menewaskan ratusan di seluruh dunia.

Dr Sharfstein mengatakan lembaga itu "tidak yakin" apa jenis efek glikol diethlyene dan karsinogen lain pada tubuh manusia ketika dihirup melalui rokok elektronik.

Rokok Elektronik Association, grup perdagangan industri, mengatakan dalam pernyataan bahwa pengujian FDA terlalu "sempit untuk mencapai kesimpulan yang valid dan dapat dipercaya" dan bahwa anggotanya menjual dan memasarkan produk mereka hanya untuk orang dewasa.

Sebuah pernyataan dari CEO NJoy, Jack Ledbetter, mengatakan pihak ketiga telah diuji produk dan menemukan mereka untuk menjadi "alternatif yang sesuai" untuk rokok, tetapi ia tidak melepaskan temuan. Perusahaan mengatakan para ahli yang akan meninjau tes dan FDA.

Elektronik rokok, yang diproduksi di Cina, tunduk pada pengawasan mutu sedikit, Dr Sharfstein kata. Penelitian ini menemukan tingkat nikotin untuk berubah bahkan dalam kartrid label yang mengklaim memiliki jumlah yang sama nikotin. Beberapa kartrid yang mengaku tidak mengandung nikotin sebenarnya, analisis ditemukan.

The F.D.A. telah disebut perangkat elektronik rokok pengiriman obat dan mengatakan mereka seharusnya tidak diperbolehkan di negara ini. Hal ini telah berbalik sekitar 50 pengiriman perangkat di perbatasan, namun mereka masih terus dijual di mal nasional dan online. Badan ini tidak akan memberikan komentar pada apakah direncanakan untuk melarang atau menyita perangkat. Pada bulan April, bebas mana-mana menggugat FDA, menyatakan bahwa tidak memiliki yurisdiksi untuk bar perangkat elektronik dari memasuki Amerika Serikat.

Badan dan pejabat publik khususnya kesehatan khawatir bahwa rokok elektronik, yang ditawarkan dalam rasa termasuk cherry dan permen karet, yang menarik untuk anak-anak dan mungkin tidak mudah bagi mereka yang berusia di bawah 18 untuk mendapatkan online atau di mal.

4.1.11

Tips Menguruskan Mengecilkan Perut Badan Masa Cepat

Aku dulu kategori plump gak masa remaja...pastu aku diet cara-cara...cam seminggu aku makan kaw2...seminggu aku makan sekali sehari atau aku posa...lauk2 masa aku diet tu pon  sayur mentah, atau rebus jap (aku amik ngn jus sayur tu sekali...ikan bakar..jelantah nenas ngn timun..seme fat free...susu nak tido pon aku bancuh sunlac skimmed milk instead full ceam dutch lady yg aku nyer fevret masa aku tak diet)...plus aku active gile...berkayak la...panjat tangga...berenang..Tip Menguruskan Badan mengecilkan perut dengan masa cepat peha perut cinta kecantikan so senang2 la badan aku turn...dari 62kg ke 52kg within a month jer (mgkn muda lagi kot ms tu...metabolic rate tinggi giler babans) ...tp naik pon cepat gak...cuma bila turun aku makan banyak ikan dan ayam/susu utk elakkan muscle loss...nanti gelebeh...buruks...so utk elak badan naik balik pas aku kurus aku activekan diri aku dan makan cam biasa (cara paling baik utk maintain)...sblm tuh aku rajin gak makan duromine la...ubat kurus, teh segala...tp hampeh la...kurus mmg kurus...tp tak tahan lama dan banyak kesan sampingan...angin la...sakit dada la...plus mamai (tak leh pikir secara optimum)
kalau nak kuruskan badan tp nak pakai cara lama dgn berdiet , masak healthy food, bersenam, berjoging bagai...mama tak kata itu salah..betul what..but it's so time consuming & meletihkan..kalau ada masa & rasa boleh sekat2 selera tuh..buatlah..tp bagi mama ..mama takde kompromi when it comes to health..lebih baik mencegah dari mengubat...PM kita pun suh kita amalkan pemakanan seimbang sbg usaha tuk elakkan jangkitan H1N1..itu sebablah 300 pakar nutrisi ditempatkan di hospital dan klinik kerajaan tuk beri khidmat nasihat berkenaan pemakanan seimbang...

ishk...dah terpanjang lebar plak..but trust me ..its really worth to try..ikhlas dr hati
tu je lah cara aku kuruskan badan...cuma skang plak badan aku payah nak naik...tatau pesal...

3.1.11

Filem Ngangkung Download

TIGA pelakon utama filem Ngangkung download full free movie, dari kiri Angah Raja Lawak, Azad Jazmin dan Shaheizy Sam.

Ngangkung ada mesej, sindiran

DALAM banyak perkara, isu yang membabitkan perihal kegiatan nombor ekor boleh dikatakan tiada langsung disentuh oleh mana-mana syarikat penerbitan mahupun produksi filem untuk dijadikan subjek utama dalam sesebuah pembikinan filem.

Mengetengahkan isu nombor ekor barangkali ada yang berpendapat bahawa ia merupakan sesuatu yang cukup sensitif untuk dipaparkan. Apatah lagi apabila ia melibatkan kegiatan pemujaan.

Di kalangan masyarakat Melayu, bermain nombor ekor sememangnya ditegah oleh agama namun, tidak dinafikan masih ada lagi yang gemar berjinak-jinak dalam kegiatan tersebut.

Inilah realiti yang berlaku dalam kehidupan golongan minoriti, pengamal nombor ekor. Bagi mereka, ia merupakan cara mudah dan paling selamat untuk cepat kaya.

Mengambil pendekatan isu tersebut, syarikat produksi Metrowealth (MIG) Production Sdn. Bhd., menyentuh tentang ketaksuban serta bahana akibat kegiatan memuja nombor ekor dalam sebuah lagi filem terbaru mereka, Ngangkung.

Tidak mahu terlalu serius mengetengahkan isu tersebut, teguran dan sindiran melatari filem genre komedi seram tersebut.

Barisan pelakon yang menjayakan filem tersebut ialah Shaheizy Sam, Angah Raja Lawak, Azad Jazmin, Putri Mardiana dan Eira Syazira.

Turut berlakon ialah Hamdan Ramli, Azlee Jaafar, Mazlan Pet Pet, Ruzaidi Abdul Rahman dan pelakon cilik, Farisya Fatin.

Merupakan filem ke-42 terbitan syarikat itu, dengan kos yang dijangka sebanyak RM1.65 juta, filem pertama arahan Ismail Bob Hasim (Bob) itu memulakan penggambarannya di sekitar Kuala Selangor pada 16 Januari (Sabtu lalu).

Bob merupakan pengarah kelima yang diperkenalkan oleh MIG di bawah skim 10 pengarah muda yang dihasilkan.

Sebelum ini, Bob telah banyak terlibat dengan kerja-kerja sebagai penolong pengarah dan menghasilkan drama seperti Jangan Tegur Lagi.

Penerbitnya, David Teo ketika ditemui pada majlis pelancaran filem itu di Restoran Lemon, Seri Kembangan baru-baru ini memberitahu, Ngangkung merupakan filem ketiga diterbitkan oleh MIG selepas kejayaan filem bergenre serupa, Jangan Pandang Belakang Congkak yang mendapat sambutan hangat daripada penonton.

Kesedaran

Kata David, pada asalnya filem tersebut bertajuk Empat Ekor namun setelah melakukan perbincangan nama Ngangkung akhirnya dipilih.

"Ngangkung merupakan perbuatan memuja nombor ekor sambil bercangkung. Kami percaya perkara ini walaupun tidak banyak tetapi merupakan realiti kepada mereka yang hidup di kalangan medium berpendapatan rendah.

"Sebab itu kita buat filem ini untuk memperlihatkan kepada umum tentang masalah yang dihadapi oleh golongan sebegini dan secara tidak langsung ia menjadi penyebab mendorong mereka mengambil nombor ekor.

"Bagaimanapun, kita tidak mahu terlalu serius dalam memaparkan isu sebegini sebab itu kita buat dalam bentuk komedi seram dan dalam masa yang sama diharap dapat menimbulkan kesedaran serta memberi sedikit sindiran," katanya.

Ngangkung melatari kisah seorang pemandu lori, Azim yang hidup serba sederhana bersama isterinya, Suri dan anak perempuannya. Dua sahabat baiknya ialah Tasnim dan Wan yang merupakan kaki ekor.

Tabiat serta aktiviti Tasnim dan Wan memang diketahui oleh isteri masing-masing. Azim pada asalnya tidak pernah menghiraukan aktiviti mereka tetapi akhirnya terpengaruh kerana desakan dan kesempitan hidup.

Ditambah pula dengan kejayaan Tasnim mengubah gaya hidup setelah berjaya memenangi nombor ekor hasil ngangkung.

Bermula dengan hanya melihat, semakin hari Azim semakin seronok menyertai aktiviti dua rakannya itu secara senyap tanpa pengetahuan Suri.

Pelbagai cara serta bermacam jenis bomoh yang mereka temui semata-mata untuk mendapatkan nombor yang perlu dibeli dan dalam masa yang sama, pelbagai kejadian seram dan lucu terjadi sepanjang mereka mengangkung.

Perubahan ketara dalam hidup Azim berlaku apabila dia terlibat secara lebih serius sehingga mengabaikan keluarga akibat taksub untuk mendapatkan nombor ekor.

Begitu juga dengan kehidupan Tasnim dan Wan, sehinggakan suatu hari berlaku kejadian yang benar-benar mengubah hidup mereka.

Sementara itu pengarahnya, Bob, pada majlis yang sama memberitahu, pelbagai aksi komedi dan konflik timbul ketika mereka menjalankan aktiviti mengangkung.

"Walaupun ia isu terpinggir, namun kita tidak dapat lari daripada kenyataan bahawa pada masa kini masih ada lagi perbuatan memuja nombor ekor.

"Pelbagai kejadian lucu dan seram timbul dengan sendirinya ketika mereka mengangkung dalam filem ini," kata Bob mengakhiri perbualan.

Cara Kerja Sambilan Di Rumah

Program ini dilaksanakan secara kerjasama diantara ahli-ahli, syarikat dan bank tempatan dengan niat yang ikhlas dan murni demi membantu sambilan part time kosong bagi mencapai matlamat kebebasan kemelut kewangan. Kejayaan adalah terjamin dan usaha bersama adalah sangat mengalakan sekali. Modal terlalu rendah kerja oh kerja kosong sambilan di rumah 2011 terkini di Shah Alam dan pengendalian serta pengurusan terurus.

Kejayaan program ini terjamin 100% dan ianya terbukti jutaan rakyat serta syarikat Malaysia akan menyertai program ini. Pengurusan program ini terdiri dari dari ahli-ahli yang telah menyertai terlebih dahulu. Sehingga kini ratusan telah menyertai program ini setiap hari. Oleh itu lakukanlah dengan SEGERA. Cepat anda sertai cepat pula hasil yang anda perolehi. Kalau masih sangsi atau menanti anda akan ketinggalan dan peluang ini akan anda kecapi kemudian

Belum cuba belum tahu! Korang lmbt register.. lmbtla dpt duit yg mencurah2 datangnyer

Awas Video Awek Cewek Cun Comel Gersang Bispak Foto Gambar Bugil Indonesia Segera!!


Muka tu..aku rasa biarlah sedap bermain buat dipandang sebab video aweks seksi melayu cina jepun boleh blog melayuboleh sange main.....kalau 3gp bogel tetek payudara coli xsedap dipandang..nanti lain plak masalahnya foto gambar bugil Indonesia..so apa pun biar dia sayang lebih kat kita jgn kita plak terlebih2 sangat sayang kat dia..ok..itu petua mak aku alhamdullilah kekal sampai cucu pun dah 15 org..he..he..he
Jika jumpa Awek cun comel gersang bispak segera jangan layan melancap buka baju telanjang cewe nanti tersilap mantap langkah kena tangkap atau masuk perangkap, lebih baik kahwin cepat-cepat mandi hot toge bohay pipis sebelum terjadi sebarang maksiat okay. Ada artis Sarah Azhari Rahma Aida Zaskia Kirana Larasati Tyas Mirasih dangdut koplo alay gudanglagu mp3 terbaru 2011. Ada ramai di seluruh Selangor, Kuala Lumpur, Kelantan, Pasir Mas, Penang, Johor, Melaka, Kedah, Terengganu, Petaling Jaya, Shah Alam, Subang Jaya, Georgetown, Perlis, Negeri Sembilan, Cheras, Putrajaya, Kajang, Ipoh, Perak, Sabah, Sarawak, Kuching, Kota Kinabalu dan Miri.
klu ikut petua nenek aku carilah org yg hodoh drp kita skit.klu ikut kajian akuler betol gaks idea nie.susah ler nk jupe dua2 tu sama cantik sama lawa.jarang ketemu
jodoh pertemuan tu Tuhan yg tentukan, even kdg2 mcm x match tp tu semua dh ditentukn   mcm honey cousin slalu ckp, bertuah sungguh la die dpt k yong tp k yong sebaliknya, cpt2 honey balas balik, k yong pun bertuah dpt die sbb hati+sikap die lebih hensem macam khairul fahmi dr rupa die, terus cousin honey tu terdiam
aku percaya kepada yin-yang
aku percaya segala yang baik pasti datang dengan yang buruk......
therefore aku pasti tak mustahil pasangan seks tu boleh bahagia kalau mereka punyai kontra dari segiparas rupa
dari konsep yin-yang ......
perkara baik dan perkara buruk melekat antara satu sama lain......

Contoh kiriman surat rasmi berhenti kerja...

Banyak syarikat bermasaalah tak bayar gaji, aniaya pekerja dan penindasan. Kita harus bersedia menyiapkan cara berhenti bekerja yang lengkap, ringkas, terbaik dan mudah belajar 24 jam sebulan dalam bahasa melayu di buat segera.

Mohd Kamal Bin Abdul Ghafar
5 Jalan 3/4
Taman Bukit Indah
68000 Ampang Selangor.
(Rumah pakcik saya)


Tuan Pengurus Besar Kanan
Malaysia Airlines System
21 Sep 2005

Tuan,

Memohon Pekerjaan di Malaysia Airlines System.

Sehubungan dengan perkara diatas, saya Mohd Kamal Bin Abdul Ghafar no
k/p 831021-10-5889 mahu memohon untuk bekerja disyarikat tuan dalam
bidang teknikal. Ini kerana saya sangat berminat & bersungguh2 sampai
tak boleh tido malam mengingatkan pekerjaan dalam dalam bidang ini.
Walaupun begitu saye mengaku sebab saye mintak kerja disini kerana saya
juga adalah seorang petani anggur. Disebabkan begitu pihak tuan kenalah
ambil saya bekerja disini.
Contoh surat kiriman rasmi untuk sesiapa yang nak buat khabar berhenti 
kerja perletakan jawatan segera dengan tips ini.
1. Pihak tuan perlu tahu juga bahawasanya bapa saya iaitu ABD GHAFAR
adalah seorang ahli KWSP. Jika pihak tuan tidak mengambil saya bekerja
saya serta merta akan menyuruh bapa saya membekukan
pengeluaran KWSP pihak tuan masa tua nanti. Jika pihak tuan tak nak
susah baiklah ambil saya bekerja disini. Itu saja keotaian saya.

2. Untuk pengetahuan pihak tuan, disini saya akan tampilkan kelayakan
akademik dan pengalaman kerja saya sebelum ini kepada tuan.

3. Akademik Sijil Pelajaran Malaysia Vokasional 1999-2000
Matapelajaran : (gred)
Bahasa Malaysia 6D
Bahasa Inggeris 6D
Sains 7E
Matematik 6D
Pendidikan Islam 5C
Sejarah 7E
Lukisan geometri 7E
Teknologi air-condition 6D
Kerja bengkel 3B

Sijil Kemahiran Malaysia 2001-2002 (MLVK)
Sijil Kejuruteraan Automotive (Tahap 1&2) dari Institut Latihan
Perindustrian Kementerian Sumber Manusia Malaysia ..

4. Pengalaman kerja
- Pembantu mekanik kereta di Yusuf Workshop, Ipoh , Perak
- Pembantu mekanik kereta di Dunlop Servitekar di Leboh Ampang, Kuala Lumpur (kedai gemok)
p/s (alignment kat situ tipu)
- Staff pejabat di Gesundheit Worldwide di Semabok, Melaka. (pusat serenti)

5. Hanya ini sahaja dapat saya tampilkan kepada pihak tuan.

Diharap dengan kelayakan yang saya ada, permohonan saya untuk bekerja disyarikat tuan dapat dipertimbangkan oleh tuan. Dan saya berasa gembira & seronok & akan belanja satu MAS makan sekiranya diterima bekerja di syarikat tuan dan saya berjanji akan bekerja dengan bersungguh-sungguh
disamping bangun awal dan datang kerja awal.

Saya tak tipu nie. Walaupun saya pernah ponteng skolah dan ditangkap beberapa kali saya akan insaf juga jika saya dapat kerja ini. Saya tidak akan hisap ganja lagi jikalau saya dapat kerja disini.
Sekiranya saya didapati bersalah dalam apa2 juga kesalahan pihak tuan tidak boleh ambil tindakan yg kuat disamping menjentik jari saya sahaja.

Untuk makluman tuan saya sangat kurus jikalau dirotan sekali tulang2 saya akan bersepai dan pihak tuan akan mendapat susah yang amat sangat. Saya juga berjanji tidak akan mencuri skru2 nat2 yg lawa2.jika saya nak mencuri saya akan ambil sahaja dan masuk dalam poket seluar itu tidak dikira mencuri. Saya pun dah penat menulis segala nya bermula & berakhir dgn baik. Jika pihak tuan tidak mengambil saya bekerja hidup pihak tuan akan berakhir dengan bacaan yasin. Dah kunjungan org ramai.

Sekian terima kasih.

Yang benar,


2.1.11

Tips Cara Memikat Wanita Idaman Pria

So, inilah 4 tips mudah yang sempat dicatatkan.

(1) jadi lah diri sendiri….
toksah tiru orang lain….you have to be yourself….
ingat, diri kita ni speacial dan unik…cuba kenali kekuatan doa diri…
dan mesti yakin pada diri sendiri…
Tips Cara Memikat Wanita Idaman Pria bejar cinta kecantikan temuduga malam pertama kalau lelaki tu lembik tak mandi wajib dan tak boleh harap, hati lelaki wanita melayu solehah suami isteri pompuan jelita suri dara hari ini mana nak terpikat…
pendek cerita….kita kena jadi lelaki pria malaya terhebat yang sentiasa cool & macho gitu…

(2) kena jaga kebersihan diri…
saya pernah tanya beberapa pompuan yang saya kenali…” apa ciri yang diorang tengok pada seorang lelaki?” dia jawab….katanya, dia suka lelaki yang bersih dan wangi…

* gigi kena gosok selalu…pastikan jangan ada saki baki makanan yang terlekat celah gigi. pastikan gigi tidak kuning…
* pastikan anda berbau wangi….sembur lah perfume ker apa2 yg patut…pastikan mulut tidak berbau…pastikan ketiak tidak berbau busuk.
* kuku kena potong kasi pendek…jangan ada kuku yang hitam…pompuan akan geli tengok kuku lelaki hitam semacam jer…
* kalau ada misai ker jangggut ke…kena trim selalu…kasi jangan berserabut….
* pakaian jangan serabai…kena la kemas sikit….kalau pakai kemeja tu, pastikan kemeja tu bergosok…jangan la kemeja yang baru keluar washing machine berkedut2 tu main bedal jer pakai….so, nampak sangat la awak tu pemalas…
* kalau boleh, toksah la merokok…ramai pompuan yang saya kenal, diorang tak suka lelaki perokok….mulut bau busuk dan bibir jadi hitam semacam…“eeeiii geli i…tak selera nak cium….” itu antara komen2 mereka pada orang yang merokok….jadi, cubalah berhenti merokok…kalau anda degil nak jadi perokok gak, kalau boleh toksahlah merokok depan mereka…at least tunjukkanlah bahawa anda tetap respect diorang dengan tidak merokok depan diorang…kalau rasa dah tak tahan dan nak merokok gak, sorok2 dan sembunyi2lah…adik saya, seorang perokok tegar, tak pernah hisap rokok depan mak/abah saya, sebab dia kata, dia respect mak/abah saya…
* dan pastikan makan chewing gum ker atau buat la apa2 yg patut bagi menghilangkan bau rokok yang di hisap.

(3) kena la senyum selalu….(jgn kerap sangat..nanti org kata kita gila pulak)
senyum la dengan ikhlas….orang yang tak hensem pun,
kalau selalu senyum….muka jadi manis….orang suka tengok….banyak kebaikannya
kalau kita suka senyum ni….so, senyumlah selalu.

(4) jangan desprate sangat….
sungguhpun kita suka giler kat seseorang pompuan tu…
jangan la tunjuk kita ni desperate sangat….kontrol la sikit perasaan…kita kan lelaki…
jangan paksa pompuan tu terima kita….yang penting, bagi pompuan tu rasa selesa
dan ‘tak lemas’ bila bersama kita….baru la dia rasa seronok dan nak rapat dengan kita.

ada banyak lagi tips sebenarnya…tapi saya rasa cukuplah 4 tips tu dulu untuk dipraktikkan….

apa2pun….good luck to you….and all the best!!!!! so, what do you say? ada saper2 nak tambah beri tips pada kawan kita yang bertanya tu?? Silakan tinggalkan komen yer…

Video Hantu Puncak Datang Bulan Indonesia

Awalnya, trailer film video hantu muncul di halaman berkongsi video YouTube, dan telah dilihat oleh ribuan orang. Namun, kerana pengguna yang melihatnya menilai bahawa filem ini tidak layak untuk dilihat oleh anak-anak, mereka memberi bendera kepada trailer yang hanya boleh diakses oleh orang yang telah mempunyai akaun di laman web tersebut dan mengesahkan 18 tahun tua dan di atas.

Setelah Roh Datang Bulan hebohnya download film video di YouTube, kembali kontroversi. Kali ini berasal dari MUI bahawa ini mengambil filem Video Hantu Puncak Datang Bulan Indonesia kerana dianggap terlalu terdedah kepada pornografi. Tapi setelah menonton MUI secara bersama-sama, akhirnya tahu bahawa itu semua hanya trik dengan kamera dan trailer film berbeza kerana filem rasmi, adegan yang terlalu vulgar dan cabul memaparkan adegan disensor. Sedangkan trailer film, masih banyak yang tidak dipotong. This is an obstacle in the delivery of the film Ghost Coming this month. Ini merupakan kendala dalam penghantaran Roh filem Datang bulan ini.

Selanjutnya, berikut ini MUI, Front Pembela Islam (FPI) melancarkan ancaman untuk berbaris jika itu benar-benar adalah film horor putus asa ditayangkan. Ancaman ini menyebabkan pengeluar mengalah dan disokong menunjukkan perdananya di pawagam-pawagam.

Ternyata bukan MUI dan FPI yang menolak filem hantu, dibintangi Andy Soraya, Rachel Maryam anggota DPR serta menggigil dan tahap filem ini sebagai kemunduran dari dunia film Indonesia. The actress who is also a member of the House is concerned about the growing film due to recent heavy displays pornographic horror film. Pelakon yang juga anggota DPR prihatin tentang filem tumbuh kerana berat baru-baru ini memaparkan filem seram porno.

"Kasihan filem Indonesia yang lain," katanya di sela-sela ulang tahun ke-2 Parti Gerindra, Sabtu.
Lembaga Sensor Film tak luput dari kritikan Rachel. "Walaupun belum punya waktu untuk menjalankan, thriller filem ini boleh saja," katanya.
Anggota DPR Komisi I mendakwa telah menonton filem ini dibintangi oleh Andi Soraya. "Meski sudah disensor tapi masih penuh pornografi," katanya.

Dalam trailer filem, ditunjukkan adegan syur seperti ketika Andy Soraya dan membuka baju bra-nya, berada di tab mandi, atau bahkan melakukan adegan seks kelihatan seperti suami dan isteri dan petting. 
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...