22.1.11

Rahsia Tips Menambahkan Traffic Di Blog Nak Duit Online Jana Pendapatan Wang Sampingan Segera Dengan Mudah!!

Di bawah adalah rahsia yang cara buat paling terbaik setelah berblogging lebih sepuluh tahun. Bayangkan seperti bayi yang baru melangkah dan selepas berjaya berlari, kini ingin berkongsi pengalaman lama kepada semua sekarang. Samada anda suka internet, tengok video, memasak, bershopping, makan atau lepak, bila ada masa datang ke sini dan belajar lebih rahsia tips menambahkan traffic di blog Nak duit online jana pendapatan wang sampingan segera dengan mudah untuk 1Malaysia boleh. 
1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri. guna traffic exchange program atau autosurf pun ok jugak kot, bukak jer satu browser lain khas utk onkan autosurf nanti blog yg kita daftarkan dgn autosurf tu dapat la hit rate tinggi.
There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...