7.1.11

Peluang Perniagaan Baru...

Masih terdapat lebih kurang 2000 kekosongan peserta. Sertai segera. Jangan ketinggalan.

Peluang perniagaan kerjaya pekerjaan kecil-kecil baru mara baik 2011 untuk Bumiputera / Non - Bumiputera di dalam bidang peruncitan (minimarket), agro-industri, butik dan industri sokongan. Pinjaman 100% (interest free - cara Islam), kursus, bimbingan serta khidmat nasihat pakar akan diberikan kepada pemohon yang berjaya. Sila pilih kategori perniagaan yang anda ingin ceburi .

 (Pendaftaran akan ditutup sedikit masa lagi), keterangan lanjut boleh dirujuk dalam laman web diatas. Kepada yg tiada access internet sila baca penerangan dibawah. Sekiranya berminat, sila berikan maklumat berikut untuk tujuan pendaftaran (Nama penuh, No. K/P baru, status perkahwinan, kerakyatan, kampung asal dan negeri, alamat penuh beserta poskod, alamat email, no. telefon, Jika memilih projek peruncitan (minimarket) sila beri kawasan pilihan - negeri/parlimen/daerah/mukim/taman/kampung.

 Jika memilih projek agro-industri/industri sokonga sila beri kategori projek dan tahap pendidikan.

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum semua.. Bile berbicara mengenai peluang perniagaan@ bisnes yang sememangnya patut diceburi semua, saya sarankan tuan2/puan2 menceburkan diri di dalam e-learning Score A.. Merupakan satu transformasi di dalam dunia pendidikan anak2 selaras perkembangan dunia ICT.. Apa yang penting, pulangan yang lumayan menjadi jaminan memandangkan perniagaan ini tidak bermusim dan tiada saingan, satu2nya di Malaysia di mana pendidikan dijadikan platform perniagaan.. Kepada sesiapa yang nampak peluang ini, bolehlah add saya di email: opluqman09@yahoo.com atau hubungi 0133261706. Jumpa anda di angkasa kejayaan~~ HEBAT HEY! Area KL dialu2kan

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...