31.12.10

Mari Melawat Bandar Puchong...

Petang tadi sambil buat keja tiba2 ada sesorang tengah fly heli.....apa lagi berhenti keta tepi jln perhatikan dari jauh sambil keluarkan senapang untuk menembak...
boleh tahan field ni besarnya, cukup untuk kaki heli rent house in jaya dan kapal ep, kalau dpt dibersihkan lagi kawasan Bandar Puchong, memang cun jaya utama puteri food....namun pemandangan yg cantik menghadap bukit dan byk pokok2 meredupkan flyers...
tu la...rumput baru potong tuhh..sebelum ni lalang tinggi la jugak..sblm ni aku fly sorang2 kat tengah tu...pastu saja try post kat forum site tu...skali bro rizal lak join...tu yg ader kaki sket tu...nak pulak smalam dah tebas...nampak lapang jugak la...senang sket nak fly...

2 comments:

syAzAnA said...

fuyooo. besar sngat ke pdng kat puchong tu?

Pendekar Berkuda said...

untuk memudahkan diri sendiri..letakkan shoutmix / shoutbox pada sidebar okay??

There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...