9.5.11

Cara Tips Untuk Kaki Download JDownloader Movie Dengan Cepat Mudah


Aku dapat dari software Cara Tips Untuk Kaki Download JDownloader Dengan Cepat Mudah dari satu forum...so aku nak share kat sini...

Korang tau-tauler,lepas tahu kegunaan natang ni,x perlu lagi kite nak beli premium akaun...sbb dapat download speed premium user...dan IDM skarang pun aku dah abaikan...
so,kaki2 IDM,jgn marah yer....

So,sekarang x perlu pening2 nak donload dari host Filesonic,Fileserver,Hotfile dan seangkatan dgnnya yang mmerlukan
kita taip CAPTCHA setiap kali nak download...TERUTAMA kaki download game atau movie Blu Ray.

Dengan adanya menatang ni,kita x perlu taip CAPTCHA word..
sbb lepas ni JDownloader akan Auto-Captcha lepas beberapa kali pengecaman atau recognize dilakukan..

Dalam file download tu disertakan video sebagai bukti betapa mudahnya kerja mendownload selepas ni...

Anti-Recaptcha JDownloader:


Password:
anti-recaptcha.com

Installation:
download file tersebut dan extract.
akan kluar 1 directory ber'rename'kan 'jd'
copy dir 'jd' ke jDownloader (e.g.
c:\program files\jDowloader and paste.
Restart Pc

Lepas kita install Anti-Recaptcha JDownloader ni,
pastikan jangan sekali-kali update JDownloader kita..

skang dah boleh update...tp first kene delete dulu file
C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\anti-r-c_ST

lepas update,copy paste balik folder jd,replace file lama..

Dan korang paham2 ler....mungkin bila2 masa jer benda ni x berfungsi lagi jika hoster Fsrv,FS,HF etc. dapat detect bende ni,
dorang akan tingkatkan lagi sistem dorang..
So, korang jgn risau sbb pembina software ni akan update slalu software dia ni...

korang boleh check sebarang update kat website
Quote:

korang suka download movie blueray atau game yg mana saiz besar bapak..
pastu korang malas nak download dari multiple link yg kononnya leceh..
pastu korang guna torrent...natijahnya,korang kene menunggu ler jawapnya,kurang2 dua hari baru siap..

jd dgn jdownloader...korang insert jer link,start download,tido...
bangun tido file yg korang download siap dan bole dilayan serta merta...
tu pun dgn syarat..pkj streamyx korang mesti ler kurang2 1mbps ke atas...

macam aku,
lepas buat bedah siasat..dgn pakej 1mbps,
speed download aku maintain 162kbps bg 1 fail..
100mb file dapat download dalam masa 10minit...lebih kurang 10mb dalam masa 1 minit..

boleh cuba try guna...download kat
Quote:
ambil perhatian..
selepas download dan install,kita perlu install java...
so,next-next jer...biar jdowloader jer yg buat kerja tu..

pastikan update terlebih dahulu JDownloader kita sebelum kita install Anti-Recaptcha JDownloader ni...

kalau ade yg masih blur pasal JDownloader ni,
nanti ade masa aku buat tutorial...

P.S Jika anda rasa ia telah banyak membantu anda, mungkin anda boleh memberi seberapa banyak sumbangan ikhlas yang mampu untuk membantu seorang warga tua yang perlukan modal mengurangkan  beban untuk perubatan penyakit kencing manis dan sakit jantung dengan bank in ke akaun HSBC 302-005848-001 atas nama pn Fauziah Nasir segera. Terima kasih dan semoga anda di rahmati tuhan.

3 comments:

xvideoxxxtreme said...

Very good info.

Anonymous said...

weehhh bro boleh tolong tak pasal ini tak please,tolong sesangat,add fb gua http://www.facebook.com/profile.php?id=100002171104705 plzzzzz

Anonymous said...

plzz tolong aku add fb ini http://www.facebook.com/profile.php?id=100002171104705

Share It

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...