26.12.10

Fasha Sandha Hilang???

Terbaca kisah " Blackberry Fasha Sandha Hilang, Orang Ramai Sedang Menunggu Video Panas Twitter terbaru" di salah sebuah forum di Malaysia, dan ramai ternanti-nanti video panas ini? Umm, jika betul, adakah sepanas Video Ariel Peterpan, Luna Maya, or Cut Tari?

Artis jelita, Fasha Sandha kerugian lebih RM2,000 apabila telefon pintar Blackberry miliknya hilang selepas bilik penginapannya di sebuah hotel di Pantai Chenang di sini, dimasuki pencuri

Sumber polis berkata, kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam 2.30 pagi dan hanya telefon pintar Blackberry milik Fasha Sandha dilarikan pencuri.

Dalam kesibukan orang ramai dengan video lucah Ariel Peterpan yang bocor dek kerana rakan sendiri, telefon bimbit peribadi milik Fasha Sandha kini di’tangan orang.Tidak’lah kami kata yang telefon bimbit Fasha Sandha mengandungi video serupa namun maklumat peribadi dalam telefon bimbit itu pasti menjadi bahan berita berharga.Kami harap tiada apa-apa dalam telefon bimbit tersebut yang boleh mejejaskan karier Fasha Sandha hari ini. 

No comments:

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...