2.4.11

Aksi Hot Filem Video Miyabi Maria Ozawa Dalam Hantu Tanah Kusir

Semalam baru lepas tengok filem seram di lakon pelakon video blue porno jepun seksi popular menculik Miyabi Maria Ozawa Hantu Tanah Kusir tak pasti samada 2010 atau 2011. Ingat menakutkan tetapi sebenarnya lucu dan ada masa pun terkejut juga. Kalau tengok malam-malam, jangan tengok belakang, faham-faham saja. Jika yang bawah umur atau budak kecil sekolah sma smu remaja bertudung berjilbab anak dara janda muda sekarang, jangan tengok sebab sudah ada adegan ranjang berbentuk seks seksual yang tak sesuai tapi tak lucah sangat atau kes kena rogol perkosa. Sebagai hiburan ada lawak dan jenaka lucu ada free percuma download muat turun online yang boleh buat sesiapa ketawa. Macam raja lawak pelawak dari Indonesia berlakon, langsung tak rasa seram pun.
Kesimpulannya sebagai syok sendiri, ia adalah mengenai sepasang pasangan yang ditangkap berkhalwat berzina. Pasangan lelaki adalah suami orang buat hubungan dengan seorang awek gadis cun cantik, tetapi isteri lelaki dapat skodeng tahu dan memanggil orang kampung menangkap mereka melakukan perkara tak senonoh. Dalam keadaan tak pakai buka baju seluar dalam separuh telanjang bogel kedua-dua mereka yang sedang beromen dalam bilik sewa hotel asrama tapi sempat ambil kain untuk tutup badan dan payudara. Mereka menjerit dan melontar kuat buah dan batu ke dalam rumah maksiat tersebut. 
Untuk melepaskan diri dari di tangkap, pasangan tersebut berjanji cinta sayang seumur hidup. Mereka pun ambil dua gelas air minum yang ada racun. Bila saja dapat masuk ke dalam, sudah terlambat dan semasa separuh hidup hanya lelaki sahaja di bantu tolong bawa balik. Bini hanya tinggal wanita tu dan memanggilnya sebagai pelacur, pondan, mak nyah atau jalang murahan seperti yang ada di chow kit. Perempuan yang gedik gatal tu pun bersumpah laknat akan membalas perbuatan kutuk membunuh menghina meninggal dunia dengan kejam keji ganas beliau dan akan membalas dendam ke atas semua perbuatan tersebut.
Yang paling suka adalah adegan seperti gay hubungan sejenis liwat tersembunyi tetapi sebenarnya adalah salah faham sahaja. Semasa orang buta dan orang kerdil pendek mabuk di kubur pun kelakar tersebar juga. Sebenarnya lebih tumpu kepada artis jepang tu saja yang orang indo suka sangat, yang menayang bentuk badan bokep bispak dan adegan panas sikit. Lokasi kebanyakan di kawasan kampung perkampungan yang cantik indah. Tengok sampai habis sekali, anda akan terkejut, tak mahu beritahu nanti tahu sendiri, dahsyat betul.....bisa bagus banget enak sungguh lihat aje.

1 comment:

Zezebel said...

macam tak best je ceta ni..huhu..

There was an error in this gadget

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...